Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem észlelte a Linux az...

Miért nem észlelte a Linux az USB-ket?

Figyelt kérdés

Ki próbáltam úgy a Linuxot, hogy kiírtam egy CD-re(az .iso fájlt) majd betettem és újra indítottam a gépet. Szépen be is töltötte majd látom nincs billentyűzetem(mert USB-s) és nincs internetem se(mert az is). Majd gondoltam lejátszok valamit meg nézem milyen. Mikor behozta a lejátszót akkor kiírt valamit, hogy nincs plugin vagy ilyesmi(nem emlékszem már rá). Valaki tudna segíteni?(a legjobb az az MSN lenne, aki tudna ott segíteni írja meg és megadom) A látottakból nagyon tetszik csak, hát van 1-2 kisebb hiba:)

Ui.: Esetleg nincs magyar Linux, mert ez az Ubuntu angol?! :( :D

2010. jún. 23. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálam az Ubuntu tökéletesen érzékeli az USB-s eszközöket. Ubuntu természetesen van magyar is, ha jól sejtem te Live CD-ről indítottad el, az elején, nem volt egy lista, ahol nyelvet lehet kiválasztani? Nálam van, még mielőtt lehet funkciókat választani. Azt a plugint, amit felajánl, azt pedig telepíteni kell, ha jól gondolom, kijött egy ablak, hogy hiányzó plugin megkeresése, arra menj rá, és letölti ami hiányzik (De ez Live CD esetén nem fog megmaradni)

Ha itt nem születik válasz, akkor kérdezd meg itt profiktól, biztos lesz rá megoldás:

[link]

2010. jún. 23. 23:15
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen Live CD. És nem volt semmilyen lista. Letöltöttem, rá tettem CD-re, gép restart és már be is jött az angol Ubuntu. Amúgy igen, bejön egy ablak, rá mentem a keresésre, de nem találta meg.
2010. jún. 23. 23:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Esetleg nézd meg itt:

System/administration/language support és próbáld megkeresni van e magyar (esetleg ott van az Install / remove Language, ott válaszd ki), majd kattints a kikapcsolás ikonra (felül jobbra) ezen belül Log out. (most Live CD-ről nem próbáltam, de szerintem így megjegyzi) Mivel Live CD-ről megy, ez a beállítás el fog veszni, azonban ha egyszer feltelepíted egy partícióra, akkor megmarad természetesen.

2010. jún. 24. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!