Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A gmailes fiókomból szőrén-szá...

A gmailes fiókomból szőrén-szálán eltűnt egy fontos levél. Kerestem a "kukában" (a törölt leveleim közt), de nem volt benne. Tudom, hogy ez nem normáis, de van erre valami racionális magyarázat? Mert ez már nem az első eset.

Figyelt kérdés
2018. okt. 11. 01:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát, el kellene kezdeni végiggondolni:

- Hagytad-e a gépedet, telódat olyan helyen, ahol más is hozzáfér?

- Megtudhatta-e a jelszót bárki?

- Legutóbb bejelentkezett IP-címek közt látsz-e olyat, ami ismerős?

Egy jelszóváltoztatás, alapos vírusirtás a gépen, valamint a kétlépcsős bejelentkezés beállítása mindenképpen jó ötlet.

2018. okt. 11. 03:25
 2/7 anonim ***** válasza:
* ami NEM ismerős IP-cím
2018. okt. 11. 03:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Akár egy email kliens is törölheti,ha úgy van beállítva hogy letöltes után törölje az eredetit
2018. okt. 11. 08:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha véletlenül archiváltad (érintőképernyőn elég rossz irányba húzni), akkor már csak az "összes levél" listában fog megjelenni. Ha nincs beállítva hogy mindig látható legyen, akkor a bal sáv lenyíló menüjében van eldugva.
2018. okt. 11. 08:52
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az ötleteket, de nem férhetett hozzá senki, a levelet szerencsére vissza tudta küldeni a címzett, tehát ő biztosan nem törölte le és az összes levél mappában sem találom.

Ha ez egy oda-vissza levélváltás között lévő levél és ezt az egyet a többi közül egy rossz mozdulattal véletlenül töröltem, akkor is meg kéne jelennie a kukában, mint törölt levél, ugye?

Mert az a fura, hogy a kukában sincs.

2018. okt. 11. 13:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül a spambe tetted? Amióta ez az új kezelőfelület van, kapom tőle az agyfäszt én is, volt, hogy véletlenül rányomtam, mert a spam gomb van ott, ahol eddig az archiválás.
2018. okt. 11. 19:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, de a spamban sincs! Ez kész rejtély. Valószínűleg én bénáztam el valamit, de varázsló nem vagyok, hogy ennyire eltüntessem. Azért érdekel, mert régebben is jártam már így és sajnos akkor se derült ki, mi történt. 🤔 Jó lenne megérteni!
2018. okt. 11. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!