ASROCK Z97 ANNIVERSARY LGA 1150 es alaplapom van, néztem a motherboardon a támogatásait és a memoria támogatásnál meg vannak adva ddr3 ból márkák szerint egy jó pár de a kingmax nem szerepel a listán akkor lehet azt nem fogja majd felismerni?
Még processzorom nincs hozzá mivel arra még gyüjtenem kell kis pénzt csak a alaplap van , de megnéztem a memoria támogatási résznél hogy jók e lesznek a jelenlegi memoriáim van egy kinstin 1x4Gb os 1333mhz es ramom ő szerepelt a listán biztos jólesz de van még 1x4Gb 1333Mhz ramom is őt visszont nem láttam a listán ,akkor valószinű nem fogja majd érzékelni és nem lesz meg a 8 giga ramom ?
Egy i3 mast akkaok előszőr belle rakni amiknek 1333 vagy 1600 as Mhz es ram kell minimum de most jellenleg 775 konfigomon tudok gépezni ott mükődik a kinston is meg a kingmax is , de félek a kingmaxot nem fogja tudni majd kezelni a uj alaplapom , de az is lehet fogja támogatni mert végül is 1333 Mhz es ?
99%, hogy fogja kezelni.
Te nyelvtan órán mit csináltál általánosban? :D
Igen, azt mondom.
Ez annyit jelent, hogy a gyártó nem próbálta ki abban az alaplapban a RAM-ot, de mivel ez egy szabvány és (elméletileg) minden DDR3 slotban minden DDR3 RAM működik (az esetek 1%-ában van valami gond), ezért én nem aggódnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!