Miért van kevesebb fps-em, mikor be van dugva a töltő?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem. Esetleg, ha fordítva lenne, akkor megnézném energia gazdálkodásban, de hát így fogalmam sincs. Gta Sa-ban (SAMP) mikor be van dugva a töltő, akorr kb. olyan átlag 30 fps, ha meg kihúzom a töltőt megugrik 50-re. Ez azért jelentős, és nem tudom, mi miatt, megnéztem energiagazdálkodásban, de úgy van, hogy töltővel lenne teljesitménycentrikus, és még is ezek szerint úgy a gyengébb. Nem tudom felfogni. Valakinek ötlet?2018. szept. 7. 21:00
1/1 A kérdező kommentje:
proci: AMD fx-7500, vidikártya: AMD Radeon R7 m265 2gb vram, mellette van 8gb ram, os: win 10
2018. szept. 7. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!