Ha töltőre dugom a telefont, miért kapcsol be?
Figyelt kérdés
Felraknám töltőre mert annyira lemerült, hogy már gombbal nem is tudnám bekapcsolni.Mikor felrakom töltőre mindig elkezd bekapcsolni aztán félbemarad és kikapcsol és ezt addig csinálja még le nem szedem a töltőről. Azóta nem is tudom használni a telefont. előtte is csinált ilyesmit de csak ritkán. A csatlakozójával nincs nagy gond eddig felraktam töltött. Van egy pont mikor lefelé hajlik akkor nem tölt de nem az a szét kell hajlítgatni, hogy töltsön fajta telefon. Huawei p8 lite.
valakinek volt már hasonlók bármi ötlet, tanács, tapasztalat?
2018. szept. 3. 19:15
1/2 anonim válasza:
Táblagéppel voltam így, amikor a belső extra elem-féleség is lemerült. Az segített, hogy 3 napig 0-24 próbálgattam, és rajtahagytam a töltőn. Egyszer sikerült neki végül.
2/2 A kérdező kommentje:
akkor ugyan az a problémánk most én is próbálgattam nagyon sokat sikerült de csak 30%-ig megy fel
2018. szept. 4. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!