Mit szóltok, nem átvágás? Rádió és lámpa, melyet 3 féle módon leheet feltölteni kábelekkel együtt kevesebb mint 20 dolcsiért?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kínai. Nem várok csúcsminőséget, de nem lehet benne valami rejtett kicseszés? Működhet a cucc rendesen, ahogyan az a papírokon áll? Válaszokat előre is köszönöm!
2015. jún. 26. 16:32
1/3 FrostTiger válasza:
Innnen inkább ne rendelj én már megszívtam. Már nem is tudom hogy mit de valamit rendeltem erröl az oldalról 12$-ért és 1 nem hozták ki 2 12$ helyett 700$-t vettek le a számlámról. De ha nagyon tetszik akkor próbáld meg meg megrendeni. Nem csak vicceltem soha többet.
2/3 anonim válasza:
"1 nem hozták ki 2 12$ helyett 700$-t vettek le a számlámról."
Miért nem kérted vissza a pénzt? Minden gond nélkül visszaadták volna...
A másik meg, hogy vettek le 700$ a számládról? Ez nem így működik...
Ha te 12$-ra adsz megbízást, akkor többet nem is tudnak levenni.
3/3 anonim válasza:
Ne magyar viszonylatban gondolkodj. Külföldön olyat is lehet venni ilyen árban, ami 4 féle módon üzemeltethető (napenergia, hálózat, ceruzaelem, dinamó), és fogja a rövid- és hosszúhullámú sávokat is, nem csak am/fm-et. És még jól is működnek. Szóval szerintem nem gyanúsan olcsó ennyiért, persze attól minőségileg még lehet vacak, de ugyanúgy jó is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!