500 gb tarhelyes laptop mennyire eleg?
nehany jatekot, alkalmazasokat (pl Spotify, Netflix) fenykepeket, szoveges dokumentumokat szeretnek rajta tarolni.
a laptop minden mas tulajdonsaga es az ara is megfelelo, viszont nem tudom, eleg lenne-e ez, vagy inkabb a dragabb, de 1000 gigas (es nem fullHD kepernyoju) laptopot vegyem
Attól függ mennyi adatot tárolsz. Az 500GB az hdd vagy ssd? Ez is sokat számít. Elsődleges géped ez lesz, vagy van otthon egy rendes asztali gép?
De általánosságban 500 gb nem sok. Hamar meg lehet tölteni. Leszedsz 10 fullHD filmet, pár programot, egy két nagyobb játékot és már tele is van.
Viszont ha mellette van egy otthoni géped, akkor lehet nincs is rá szükséged. Nekem pl csak 250gb ssd van a laptopomban, mégis a fele üres, mert van rajta csgo, pubg, amikkel néha játszok, meg az épp aktuális munkáim, esetleg egy-két film, mert mindent amint nem lesz szükséges másolok át az asztali gépre, ahol van 5TB tárhelyem. De ha ez a laptop lesz az elsődleges géped, akkor én inkább az 1 terrással mennék. Hosszú távon mindenképp megéri azt a plussz pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!