Ki mennyire tartja megbízhatónak és hosszútávú befektetésnek a Dell márkát? Tényleg jók ezek a laptopok?
Mint minden gyártónál itt is elég nagy a szórás. Van a prémium kategória nagyobb árért, olcsóbban meg persze a kivitelezés sem olyan jó.
Ha egy átlagos netezős laptop kell, akkor én nem ragaszkodnék márkához. Kitűzni egy árkategóriát, megkeresni, hogy milyen laptopok férnek bele a leretbe és utána kell mindnek olvasni, mert lehet, hogy egy neves gyártó terméke nem sikerült olyan jól, még egy kevésbé ismert gyártóé korrektebb ár-érték arányt kínál.
Amúgy eddig nekem nem volt bajom a dell laptopokkal, van két régi (értsd 8+ éves), amik a mai napig tökéletesen működnek, de nem is voltak olcsók akkoriban. Az értékeléseket ajánlom elolvasni nagyobb webáruházaknál. Például az amazon-on általában több száz értékelés van egy-egy laptophoz, amiből azért elég jól le lehet szűrni a minőségét, meg persze ott vannak a különböző tech oldalak is, ahol részletesebb leírásokat is lehet találni.
Köszönöm a válaszod.
Sajnos kénytelen vagyok újat venni, mert a régi 10 éves HP-m most mondta fel a szolgálatot.
És tanácstalan vagyok, milyet érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!