Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Videókártya takarítás?

Videókártya takarítás?

Figyelt kérdés

Adott nekem egy GTX 1050Ti asus rog fajta s nézem hogy már van rajta egy jó adag por réteg.

Ha le hajszárítózom nem annyira elég van más lehetőség takarítani?

Egyébként maga a gép is gyorsan porosodik. :/

A gépem oldalán már nincs rajta a oldallap mert meghajolt.

Milyen ház az ami jó lenne egy M-ATX laphoz?

#por #VGA #gép #hűtés #porosodás.
2018. aug. 27. 07:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Szoktak porszivot hasznalni (ovatosan), en a palackos suritett levegot preferalom, vagy kompresszort ha van.

Por ellen porfogo segit igazan, beszivo ventikhez ha vannak (akar nylon harisnya is jo).

2018. aug. 27. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:

A porszívót nem szeretem használni, nálam általában a hajszárító a nyerő. Kiviszem a teraszra, kifújom a por 90%-át. Aztán a radiátoroknál, szűk réseknél jól jön a palackozott sűrített levegő. Pár ezresért már lehet venni a legtöbb számítógépszaküzletben. Esetleg ha van kompresszor, akkor az mégjobb.

De ha nincs, akkor nagyjából elég a hajszárító is, ha egy erősebb darab.

Az oldallap nélkül porosodni is fog, próbáld meg megjavítani valahogy, ha az megvan egész olcsón lehet venni porfiltereket a ház ventillátornyílásai elé, azok sokat tudnak segíteni.

2018. aug. 27. 14:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Nehogy elvidd valamelyik helyi szervizbe a hajszáritó az tutibb :/
2018. aug. 27. 17:06
 4/4 anonim válasza:
Kompresszor a legjobb megoldás, ha nincs akkor egy pumpával is tökéletesen lehet helyettesíteni, én speciel egy magam által átalakított pumpát használok.
2018. aug. 28. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!