Hogyan tudnám letakarítani a videokártyára rászáradt bort? Kényes felületen van, "kaparni" nem lehet.
Szia, bár nem tudom, hogy hogyan lehet boros egy videókártya, de csináld ezt: szereld ki a kártyát majd mosd le csap alatt hideg, vagy langyos vízben. Hagyd száradni 2-3 napot, de ne segítsd a folyamatot hajszárítóval vagy egyéb eszközzel!
Nyugodtan csinálhatod így, számítógép szervizem van, ha nagyon poros a gép belseje mi is szoktuk így tisztítani a kártyákat. A lényege az, míg nedves a kártya nehogy vissza rakd, több kárt okoz mint hasznot!
Én azért inkább desztillált vizet javasolnék, de alapvetően tényleg mosni kell. Kaparni nem szabad, egy finom törlőkendővel viszont szerintem - nagyon óvatosan - rásegíthetsz.
De majd jön megint a szaki, és megmondja :)
Én alkoholos fültisztító pálcával szedném le. Gyorsan megvan, az alkohol is gyorsan elpárolog. Denszesz, vagy ha tudsz beszerezni tiszta etanolt.
(Egyébként nem vagyok ellensége annak sem, hogy vízzel mosd le, poroltam ki már CRT tv-t is slaggal, nem lett baja. Ilyenkor a titok, hogy hagyni kell száradni. De a legjobb megoldás az alkohol.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!