Windows 10 telepítése FreeDos-ra?
Figyelt kérdés
Vásárolni fogok egy Gaming laptopot, amely FreeDos operációs rendszerrel rendelkezik, amit szeretnék lecserélni Windows 10-re. Amikor megjelent a win 10, akkor letöltöttem az operációs rendszert (vagyis a gép javasolta hogy töltsem le egy külön pendrive-ra), amit meg is tettem. A fő kérdés az, hogy ha feltelepítem, akkor automatikusan frissülni fog mindig a legújabb win 10-re, vagy marad az a verzió amit a pendrive-ra töltöttem le?2018. aug. 24. 14:55
1/6 A kérdező kommentje:
És ha esetleg nem frissülne, akkor hogyan tudom frissíteni, vagy rávenni arra, hogy automatikusan leszedje az esetleges frissítéseket?
2018. aug. 24. 14:57
2/6 anonim válasza:
A freedos azt jelenti hogy nincs rajta semmilyen op rendszer.
A win10 értelem szerűen, ahogy már kb vista óta, magát frissíti a legújabb verzióra, hacsak le nem tiltod te magad.
A win10 kódok túlnyomó része viszont csak 1 alaplaphoz köthető, szoval nem garantált, hogy aktiválni tudod a régi kulccsal.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem kell aktiválni. Egy pendrive-on van rajta, amit bármikor bármilyen gépre rá tudok installálni, csak a kérdés az hogy magát frissíti-e, de akkor valószínűleg igen. (Ehhez nem kell kulcs, vagyis a win10 telepítésekor ilyen szöveget nem adott ki)
2018. aug. 24. 15:20
4/6 anonim válasza:
Nem is a telepítéshez kell a kulcs, hanem az aktiváláshoz. Korábban volt rá lehetőséged, hogy ha jogtiszta win7et vagy win8-ad volt, akkor legálisan válthattál win10-re. De akkor is volt licensz. Az már nagyon nagyon régen van. Szóval rendszert tudsz telepíteni, viszont amíg nem lesz aktiválva, addig egy pár funkcióról lemondhatsz, aztán elkezd zaklatni, hogy aktiválni kellene
6/6 anonim válasza:
Vagy törőd a windózt és majd sívsz vele rendesen, hogy ki be mászkál boldog boldogtalan a gépedbe vagy megkopasztanak majd ha megadsz bankkártya adatokat stb.. vagy nem sajnálod meVÁsárolni! Akár az ms.től akár egy viszonteladótól(olcsóbban) a home verziót.
Ha ms.től vásárlod azt költöztetheted majd másik gépre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!