Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Windowst szeretnék telepíteni,...

Windowst szeretnék telepíteni, de még sosem csináltam ilyet… Találtam egy Windows 10 telepítése lépésről - lépésre nevű útmutatót, dehát sajnos nekem ott egy csomó minden kínai…: S hogyan tudnám mégis megtanulni ezt? Ti hogyan kezdtétek?

Figyelt kérdés
Egyébként, az ilyesmit el lehet valahogy rontani? Lehet kárt tenni a gépben vagy ilyesmi?
2017. márc. 11. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Beírod a gugliba, hogy pl. windows xp telepítése és válogatsz a jobbnál-jobb, szájbarágós leírások között. Magyarul is rengeteget találsz, nem kell kínairól fordítani.
2017. márc. 11. 23:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Próbálgatással a legjobb, a személyes tapasztalat vésődik be leginkább. Amikor először vindózt telepítettem, se netem, se segítségem nem volt. Addig kísérleteztem, míg rá nem jöttem mindenre, és megfelelően nem működött.

Ne feledd, semmi nem írja elő, hogy életedben csak 1 alkalommal próbálkozhatsz. Ha valami nem oké, kezded elölről, és próbálod másként.

2017. márc. 12. 08:25
 3/5 anonim ***** válasza:
El rontani el lehet, e kezded előlről. Csak előtte az adataidat mentsd le ha van a HDD-n...
2017. márc. 12. 09:40
 4/5 A kérdező kommentje:

[link]

Ezt a cikket olvastam pl a témában. Ha ezt megcsinálom, utána kell feltelepíteni a drivereket?

Nekem, egy tényleg atfogó, és tényleg Szájbarágós cikkre lenne szükségem, mert se nem csináltam még ilyet soha , se nem szoktam túl sokat a gépekkel foglalkozni… Szóval tényleg nagyon kezdő vagyok... de nagyon szeretném megtanulni a dolgot, mert nincs igazán ismerősöm, aki tudna segíteni.

2017. márc. 12. 10:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Több cikkből össze tudod rakni a szájbarágósat is.
2017. márc. 12. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!