Pendrive-ra MP3 konvertálás?
Sziasztok!
A YouTube-ról zenét szeretnék pendrive-ra tenni zenét, de az általam ismert konvertáló programok nem engedik a zeneszám "átalakítását" . Kikapcsoltam a APB-szűrőt is, mégsem.
Az talán a baj, hogy a 3 óránál hosszabb a "zeneszám" ?
Kérlek titeket, írjatok még konvertáló programokat, ha tudtok olyat, ami működik is! A Flvto , a Vid to mp3, a Clip Converter, az onlinevideoconverter nem akar működni. Több ilyen oldalt meg nem ismerek.
A VidTo erre hivatkozik: "code: e2-11" : sejtésem se, ez mit jelent. Értenem kéne, vagy nem csak számomra rejtély, mi a baja?
Nem engedi ez sem, ez viszont már érthetően, azaz magyarul is kiírta : az a probléma, hogy 120 percnél hosszabb a "video".
Akkor 3óránál hosszabb zenét (filmet és bármit) nincs lehetőség konvertálni?
A küldött tippet egyébként megpróbáltam mégegyszer, akkor valami ilyen nemtudommit ajánlgatott...
Energy System Solar Panel
Solar Energy Power System
Solar Panel Energy System
The Solar Panel
Solar Panel Power System
Power Solar Panel ...... a fene tudja, mi ez!?
Nincs program, ami 3 órán túl is tud konvertálni?
Pár perces zenékkel sem működik, egyáltalán az, amit a linkben küldtél! :(
( Mindenáron napelemet akar vetetni velem), ha meg rákattintok a youtube feliratra, akkor valami gyermekszigetre küld(<gondolom, ez vmi reklám, de innen lehetetlen továbbjutni) A többi zenekonvertáló is minden második kattintásra nyomatja szex-,párkereső- és játékreklámokat, de azokat legalább másik lapon nyitja meg, ott ki lehet kapcsolni, másodszorra pedig már hagyja a konvertálást is végigcsinálni, egészen az elmentésig.
Így is a frász kerülget, nem-e vírusokat küldözgetnek azok a kéretlen lapok
Köszi a tippet, de ennek a HVG-snek még a pár perces zenéről is csak a szivárvány , meg a napelem-tukmálás jut eszébe, annyira sem működik, mint a többi. :(
Így jártam! de ha valakinek van még egyéb ötlete, kérem szépen, írja meg! 180 percen túl tényleg nincsen konvertálásra lehetőség?
Igen a jDownloadert én is ajánlom. Sőt, ott csak külön a hang is letölthető, igaz aac-ben általában. Az viszont jobb minőségű.
JD-nél vigyázni kell a letöltésnél. [link]
Nagyon szépen köszönöm a segítséget : amikor hosszabb időre net elé kerülhetek, újrakezdem a YouTube megszelidítését.
Üdv mindenkinek !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!