Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pendrive-ra MP3 konvertálás?

Pendrive-ra MP3 konvertálás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A YouTube-ról zenét szeretnék pendrive-ra tenni zenét, de az általam ismert konvertáló programok nem engedik a zeneszám "átalakítását" . Kikapcsoltam a APB-szűrőt is, mégsem.

Az talán a baj, hogy a 3 óránál hosszabb a "zeneszám" ?

2018. aug. 10. 16:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

Kérlek titeket, írjatok még konvertáló programokat, ha tudtok olyat, ami működik is! A Flvto , a Vid to mp3, a Clip Converter, az onlinevideoconverter nem akar működni. Több ilyen oldalt meg nem ismerek.

A VidTo erre hivatkozik: "code: e2-11" : sejtésem se, ez mit jelent. Értenem kéne, vagy nem csak számomra rejtély, mi a baja?

2018. aug. 10. 16:53
 2/11 anonim válasza:
100%

Ezzel a módszerrel is próbáltad?

[link]

2018. aug. 10. 17:57
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem engedi ez sem, ez viszont már érthetően, azaz magyarul is kiírta : az a probléma, hogy 120 percnél hosszabb a "video".

Akkor 3óránál hosszabb zenét (filmet és bármit) nincs lehetőség konvertálni?

A küldött tippet egyébként megpróbáltam mégegyszer, akkor valami ilyen nemtudommit ajánlgatott...

Energy System Solar Panel

Solar Energy Power System

Solar Panel Energy System

The Solar Panel

Solar Panel Power System

Power Solar Panel ...... a fene tudja, mi ez!?

Nincs program, ami 3 órán túl is tud konvertálni?

2018. aug. 10. 18:05
 4/11 A kérdező kommentje:
No, ez egyre szebb! Újra meg szerettem volna nyitni azt a "videot", erre azt írta nekem a You, hogy : "3 Hours The Best Music for ..." Megszüntettük az ehhez a videóhoz tartozó YouTube-fiókot, mert több értesítés is érkezett harmadik felektől a szerzői jogok megsértése miatt. Az életben nem volt YouTube csatornám, úgyhogy nem érdekel, hogy a sosemvoltat megszüntette. De elérhetetlenné tette a zenét is. :( Most már kitiltanak az egész YouTube-ról is, vagy hogy csináljam vissza?
2018. aug. 10. 18:13
 5/11 A kérdező kommentje:

Pár perces zenékkel sem működik, egyáltalán az, amit a linkben küldtél! :(

( Mindenáron napelemet akar vetetni velem), ha meg rákattintok a youtube feliratra, akkor valami gyermekszigetre küld(<gondolom, ez vmi reklám, de innen lehetetlen továbbjutni) A többi zenekonvertáló is minden második kattintásra nyomatja szex-,párkereső- és játékreklámokat, de azokat legalább másik lapon nyitja meg, ott ki lehet kapcsolni, másodszorra pedig már hagyja a konvertálást is végigcsinálni, egészen az elmentésig.

Így is a frász kerülget, nem-e vírusokat küldözgetnek azok a kéretlen lapok

Köszi a tippet, de ennek a HVG-snek még a pár perces zenéről is csak a szivárvány , meg a napelem-tukmálás jut eszébe, annyira sem működik, mint a többi. :(

Így jártam! de ha valakinek van még egyéb ötlete, kérem szépen, írja meg! 180 percen túl tényleg nincsen konvertálásra lehetőség?

2018. aug. 10. 19:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
2018. aug. 10. 21:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha az online konvertálók nem engednek 180 peecnél hosszabb akkor kapd le a jDownĺoadert és szedd le azzal yutyiról a videót majd egy egyszerű Vlc playerrel alakítsd át mp3-má
2018. aug. 10. 21:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
...amúgy a jDownloaderes módszerrel olyan videót is lekapsz (rővidebbeket is) amiket egy online konvertálóval se fogsz tudni..
2018. aug. 10. 21:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen a jDownloadert én is ajánlom. Sőt, ott csak külön a hang is letölthető, igaz aac-ben általában. Az viszont jobb minőségű.

JD-nél vigyázni kell a letöltésnél. [link]

2018. aug. 11. 11:09
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítséget : amikor hosszabb időre net elé kerülhetek, újrakezdem a YouTube megszelidítését.

Üdv mindenkinek !

2018. aug. 11. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!