Biztonságos volt?

Figyelt kérdés
www.online-convert.com-ról biztonságos volt átkonvertálni a pptx fájlt ppt-re? Sikerült meg minden de ott alul írt valami 24 óra törlés, meg valami adomány meg tököm tudja mit (angolom nem a legjobb).

2018. ápr. 25. 15:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem fogom megnézni mert kizárt hogy veszélyes legyen, valószínűleg azt írják hogy 24 óra elteltével törlik a szerverről a feltöltött fájlokat (hiszen minek tárolja, miután te megkaptad amit akartál), az adomány/támogatás pedig egyértelmű: ingyenes szolgáltatás valahogy megpróbálja fenntartani magát.
2018. ápr. 25. 15:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Először valami hasonló ugrott be nekem is, csak kicsit fura volt hogy így elsőre sikerült
2018. ápr. 25. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért használtál konvertálót? Ha régi Office-od van (bár nem szerencsés még mindig 15 éves programot használni), akkor van rá olyan Windows frissítés amitől kompatibilis lesz az új verziókkal (.x végű kiterjesztés). Ha pedig 2007 vagy újabb verziód van, ott elég megnyitnod a fájlt majd mentés másként opcióval a régi formátumra menteni, így egyik esetben sem kell más szolgáltatást használnod.
2018. ápr. 25. 15:50
 4/4 A kérdező kommentje:

Valami powerpoint online-t használtam, feleslegesen meg 1 alkalomra nem akartam megvenni az egész cuccot.

Az online verziója meg pptx-be csinálta a fájlt, nekem pedig ppt-be kellett volna.

2018. ápr. 26. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!