Asztali PC nagyobb gépigényt igénylő MTA szerverekhez?
Sziasztok! Szeretnék építeni egy asztali számítógépet, amit elsősorban Multi Theft Auto nevű játékra használnék.. Eddig egy gyenge laptopom volt, de a szerverek fejlődése miatt, hamar elavulttá vált. A SeeGameSystem RP és a DropClub nevű szerverek a "legnagyobb" célpontok. Nézelődtem különböző Magyar és külföldi fórumokon, és ott a Processzort, és a Ram-ot helyezték előtérbe. Ha jól emlékszem "egy magon több szál" a lényeg, ehhez a játékhoz, de ez nekem nem sokat mond.. Elsősorban ehhez alkalmas konfigokra lennék kíváncsi, ha valaki virtuálisan össze tudna állítani nekem egy kiindulási pontot, nagyon örülnék! Árkategória nagyjából 150.000ft-ra teendő!
Köszönöm!
Ha szervert akarsz futtatni ahoz szoktak nagyobb processzort és ramot nyomatni
ha játszol nem kell nagy
videokártya akkor ha pl az enb series modot és rá rakod a gémre akkor videokárta is kell
sima szerver futtatáshoz nem szükséges mert ms dos ablakban fut de nagyobb internet sem árt ha már szerver
bármelyik 2007 ben kiadott asztali vagy akár kicsit jobb laptop képes rá
legkisebb ami akadás mentesen kell az egy 1 magos 3ghz es
1 gigabájt ram és 256mb os video kártya nagy vonalakban ez elég hozzá ettől feljebb bármelyik jobb
+infó : az egy magon tobb szál az annyit tesz hogy max 20-25 százalékkal nagyobb teljesitményt produkál!
a több szálat virtualisként fogják fel de nem lesz ettől több magos
olyan vegyél ami alapjárato több magos
Kedves 1,2. válaszoló, szerintem fingod nincs arról, hogy miről beszélsz :)
Először is az említett SeeMtaV3 vagy V2-es vagy LV szerverén akarsz játszani? Nem mindegy...
De, ha mind a háromból ki akarsz csikarni nagyon jól játszható, élvezhető FPS számot akkor itt egy konfig:
Processzor: Intel Pentium G4560 15.000Ft
8GB RAM (használtan 10.000) 25.000Ft
Videókártya :Nvidia GeForce GT1030 2GB 20.000Ft
500W táp 12.000Ft
Gépház: Valami occsó' 8.000Ft
Alaplap: Gigabyte H110M-S2H 15.000Ft
És asszem' ennyi.
Remélem tudtam segíteni! :)
játszottam seemta szerverén azza la konfiggal ami és nem akadt átlagos 50 fps em volt
meg azért meg kérdezném hogy miért kéne egy atom erő mű egy 2005 ös játékhoz ?
Hee ?
amugy fel csatlakozik és játszik ennyi
1-2 magos gép böven elegendő
4 giga rammal
video kártya meg 512 vagy nagyobb
kérdés mennyi objektum van a pályán de
256 os geforce 6100 nem akadt viszont ha enb series használtam akkor igen de nem midnegyiknél
nem futtatni kar szervert
anyám hova kerültem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!