Külön írt szavak használatával nagyobb találati arányt lehet elérni a Google Play Store keresőjében?
Elsőnek igaza van, nézz csak szét ezeken az oldalakon. Itt vajon miféle találati arányt javít, hogy az ugyan az, ugyan úgy kifejezéseket mindenki külön írja, a megszeretném (kérdezni), megtudnátok (mondani) viszont kötelezően egybeírandó? Hát egyszerűen ragozható programneveket miért muszáj kötőjellel + helytelen raggal ellátni, mint Word-el, Gimp -el? De a kötőjel nélküli megoldásban sincs sok köszönet: Chrome al, Photoshop al.
Ábrándos lelkű idealista vagy, aki az Emberbe vetett hitét próbálja menteni azzal, hogy értelmet keres abban, amiben nincs. De ez a kisebbik rossz hír. A nagyobbik: Már évekkel ezelőtt fölfigyeltem rá, hogy rádiós anyanyelvi műsorokban bizonyos problémás szavak helyesírását az internetes statisztika alapján döntik el. A nyelvészek egy része láthatólag gerjed arra, hogy már nemcsak poros tankönyvekből ismerheti a híres-neves folyamatos változást, hanem végre két marokkal taperolhatja a nyelv eleven, lüktető testét. Hamarosan neked kell pirulnod, hogy a kvízjáték-féle ódivatú kacatokból próbálsz akadályt tákolni a megkérdőjelezhetetlen Trend útjába.
Ezt szépen megfogalmaztad. :)
Egyetértek veled, engem is bosszant a borzalmas helyesírás, viszont a kérdést azért is nem a nyelvek témakörében tettem fel, hanem a számítástechnikáéban, mert a hangsúly azon lett volna, hogy ha mondjuk van egy kvízjátékom, akkor érdemes-e esetleg nekem is inkább "kvíz játékként" feltüntetnem az applikáció nevét a nagyobb találati arány érdekében. Ezek szerint nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!