Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Linux Mint hiba? Többi lent

Roli5555 kérdése:

Linux Mint hiba? Többi lent

Figyelt kérdés

Tegnap feltelepítettem a laptopra a Linux Mint Mate legújabb verzióját, tegnap semmi hiba nélkül működött minden, rendben volt a rendszer, lefrisitettem mindent amit ajánlott, ma mikor bekapcsolom egy fekete képernyő fogad folyamatosan, bongesztem a neten, ctrl alt f2 kombináció se működik ott, kis várás után bejön a rendszer, de akkor a kép összeomlik, lassú a rendszer

Aki tud erre megoldást kérem írja le

2018. jún. 10. 09:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A 19-est raktad fel? Mert akkor sanszos, hogy valami bug-ba futottál. Keresgélés meg kínlódás helyett szerintem térj vissza a 18.3-hoz, a 19 még úgyis tesztelés alatt áll.
2018. jún. 10. 13:32
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem, 18.3 Sylvia nevut, abból is a 32 bitest

Nem találok rá megoldást, feltelepitest követően hibátlan, gyors

Aztán ha ujrainditom máris jelentkezik ez a hiba

2018. jún. 10. 15:02
 3/15 anonim ***** válasza:

Videókártya driver felment? Frissítések felmentek?

Milyen gépen használod (alaplap, processzor, videókártya, memória)?

2018. jún. 10. 16:12
 4/15 A kérdező kommentje:

Driver, amit ajánlott feltettem, az összes frissítést szintén

A laptop egy Dell Inspiron 3552

2018. jún. 10. 16:26
 5/15 anonim ***** válasza:

@4: Oké, de ez így kevés. Ebből a szériából millió és egyféle verzió van. Kellene még a processzor legalább. N/i-szériás? Integrált videókártya?

Vagy próbáld ezen az oldalon megkeresni a géped specifikációi szerint, hogy van-e másnak is hasonló gondja:

[link]

Lehet még olyan gond, hogy az asztali felület a ludas. Másfajta felülettel nem próbáltad (pl. kde, xfce, cinnamon?)

2018. jún. 10. 16:32
 6/15 A kérdező kommentje:

CPU: Intel Celeron N3060

GPU: Integrált Intel HD

Grafikus processzor: Intel HD grapichs 400

Cinanomon is ez volt a probléma

2018. jún. 10. 16:36
 7/15 A kérdező kommentje:
Megnéztem azt amit linkeltel, nem hozott ki találatot
2018. jún. 10. 16:38
 8/15 anonim ***** válasza:

Próbáltam megoldást keresni, és valószínű, hogy az újabb kernel vágja gerincre a gépet. Itt egy picivel lentebb videón bemutatnak néhány megoldást:

[link]

Amúgy csak most veszem észre: miért 32bitest raktál fel? A processzor 64bites, plusz 4GB memória van benne.

2018. jún. 10. 16:46
 9/15 A kérdező kommentje:

Köszi, megnézem

Valahol olvastam, hogy 32 bites 4gb alatt kezeli a memóriát a 64 meg e fölött

2018. jún. 10. 16:48
 10/15 A kérdező kommentje:

Ezt a nomodeset opciót próbáltam is, ezzel bejön a rendszer szépen, de mihelyt ujrainditom kezdi elölről ezt a fekete képernyős dolgot

Te erre a configra melyik verziót ajanlod? Mehet simán rá döcceno mentesen a 64bites cinamonn is? Vagy inkább a Mate?

2018. jún. 10. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!