Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom telepíteni a...

Hogyan tudom telepíteni a Windows-t Linux helyett?

Figyelt kérdés

A laptopomon Linux Mint 18.1 van. Nem értek hozzá, hidegen is hagy a programozás, szóval rühellem ezt az operációs rendszert. Megvannak a Win10 ISO-fájljai, de itt elakadtam.

A Google-keresésekben is leginkább arra kaphattam volna választ, hogy hogyan telepítsem a Windows-t a Linux MELLÉ, én pedig HELYETTE szeretném.

Úgyhogy kérem, ha valaki lesz olyan kedves és segít, akkor ne félmondatokkal írja le a Linuxos dolgokat, mert rohadtul nem fogom megérteni. Csak meg akarok már szabadulni ettől a rendszertől.

Utána kiegyensúlyozott, boldog ember lennék.

2018. jún. 9. 22:01
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Szerintem amúgy a valóság is elég.

Grafikai munkákra és zenék szerkesztésére használom a gépet.

Meg na, legyen már elég annyi indok, hogy én Windowst szeretnék. :D

2018. jún. 12. 20:08
 22/23 Tom Benko ***** válasza:
Megmondtam: keress egy szakértőt. Más esetben kénytelen leszel érteni hozzá, amit láthatóan nagyon nem szeretnél.
2018. jún. 12. 22:43
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező, én személy szerint nem bírom a Win10-et, de ez téged nem érdekel - OK.

Itt többen leírták, mit kellene tenned, azt írod, hogy nem érted.

Ennél sokkal egyszerűbben nem lehet elmagyarázni.

Én is azt javasolnám, hogy vidd el egy számtech bótba, köhögjél ki némi pénzt, aztán ott feltelepítik neked.

Ha nem vagy hajlandó használni a guglit vagy energiát belefektetni abba, hogy utánanézzél dolgoknak, hogy megétsed őket, akkor fizessél olyanoknak, akik megtették ezt a fáradtságot.

Minden jót.

2018. jún. 15. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!