Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan tudom telepíteni a...

Hogyan tudom telepíteni a Windows-t Linux helyett?

Figyelt kérdés

A laptopomon Linux Mint 18.1 van. Nem értek hozzá, hidegen is hagy a programozás, szóval rühellem ezt az operációs rendszert. Megvannak a Win10 ISO-fájljai, de itt elakadtam.

A Google-keresésekben is leginkább arra kaphattam volna választ, hogy hogyan telepítsem a Windows-t a Linux MELLÉ, én pedig HELYETTE szeretném.

Úgyhogy kérem, ha valaki lesz olyan kedves és segít, akkor ne félmondatokkal írja le a Linuxos dolgokat, mert rohadtul nem fogom megérteni. Csak meg akarok már szabadulni ettől a rendszertől.

Utána kiegyensúlyozott, boldog ember lennék.

2018. jún. 9. 22:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Felejtsd el a rufust, használd ezt: [link]

Azt írja ugyan, hogy Win7-hez, de ez nem igaz, ugyanolyan jó Win10-hez is.

2018. jún. 10. 00:48
 12/23 anonim ***** válasza:

"Felejtsd el a rufust, használd ezt"

Majd nyilván fog tudni használni egy Windowsos programot Linux alól...

Gratulálok! :D

2018. jún. 10. 07:53
 13/23 anonim ***** válasza:
12 van benne valami :D
2018. jún. 10. 08:10
 14/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy se közel, se távol nincs egy Windows-os gép, amin ki lehetne írni. A rufus néha hibásan írja ki az ISO-t, emiatt félúton lefagy a telepítő.
2018. jún. 10. 09:47
 15/23 Tom Benko ***** válasza:

Ahogy beállsz a garázsba a hippyvannal a Lamborghini helyett.

Legegyszerűbb, ha elmész egy szakértőhöz, és őp megcsinálja neked a mókolást. Igaz, ehhez pénz is kell. Meg jó eséllyel csak origi telepítést lesz hajlandó csinálni. Vagy megtanulod az operációs rendszerek használatát, ami nem utolsó szempont a XXI. században.

2018. jún. 10. 22:03
 16/23 anonim ***** válasza:
Nem tudod. Mostantól így kell élned! :D
2018. jún. 11. 11:08
 17/23 tabaki ***** válasza:

„Úgy tűnik, nem tudom levakarni magamról a Linuxot.”

Érdekes, nálam épp fordítva van, úgy tűnik, nem tudom levakarni magamat a Linuxról. Nem azért, mintha a Windows olyan hitvány rendszer volna, csak éppen a Debian kedvemre valóbb.

„hidegen is hagy a programozás, szóval rühellem ezt az operációs rendszert.”

El kell, hogy keserítselek, Windowsban is pont annyira vagy rákényszerítve a programozásra, mint linuxban.

„Utálom, hogy sz. rakodni kell a programok telepítésével”

Nem elég, hogy ki kell választanod egy programot a repóból, de még a Telepítés gombot is meg kell nyomnod. Agyon van bonyolítva.

„unom a terminált”

Mmm, én bezzeg nem tudtam ráunni, amíg Mintet használtam. Ugyanis sohasem volt rá szükségem.

Ma már azt mondom, kényelmesebb lett volna, de ha a rendszer annyira nem szorgalmazta...

„és úgyse fogom sose megjegyezni ezeket a "sudo apt" f. szomságokat se.”

Én se. Amilyen ritkán használom a terminált, egyszerűbb akkor utánanézni, vagy csak bemásolni a valahol javasolt varázsigét.

Voltaképpen az egész problémádat nem tudom értelmezni. Lehet többféle indoka, ha valaki Windowsra vágyik linux helyett, de az említett súlytalan érvek nemigen sorolhatók ezek közé. Ha a rendszert akarod bütykölgetni, az Windowsban sem egyszerűbb, ha meg csak a programokat futtatni, akkor nincs is különbség. Inkább csak úgy döntöttél, hogy a linuxot gyíkemberek készítették ufonauták számára, ezért te képtelen vagy használni, és most ezt az ingatag szellemi gátat építgeted magadban, ahelyett, hogy egy tyúklépéssel áthágnád. Lazíts.

2018. jún. 11. 11:59
 18/23 A kérdező kommentje:

Én viszont azt nem értem, hogy ha segítséget kérek abban, hogy Windowst telepítsek, miért azon kell lovagolni, hogy én Windowst akarok. :D

NEKEM az tetszik jobban. És továbbra is azt mondom, hogy nekem átlag felhasználóként egyáltalán nem kellett ennyit bütykölni a programokkal, mint Linuxon. Ez nekem tök idegen, megtanulni se szeretném, nem tetszik.

Utolsó válaszoló, te nem tudod magad levakarni róla és imádod a terminált. Oké. És? :D Neked tetszik, nekem nem.

Ne arról győzködjetek már, hogy nektek miért vált be a Linux, mert a kérdésnek köze sincs ehhez. Illetve arra sincs szükségem, hogy valaki elmagyarázza nekem, hogy illik tudni bánni az operációs rendszerekkel a XXI. században. Mert szerintem meg nem. Én csak használom a számomra szükséges programokat, hadd ne legyen kötelező, hogy tudjam, hogyan kell operációs rendszert váltani. És ha még illik is, akkor újra elmondom: nem ezt kérdeztem. Telepítéshez kértem segítséget.

Mellesleg a tippeket köszönöm.

2018. jún. 12. 19:11
 19/23 A kérdező kommentje:
Illetve bocs, javítom magam: nem kellett használnod a terminált. A többit ugyanúgy gondolom. :D
2018. jún. 12. 19:13
 20/23 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy jatszani szeretnel. Akkor abbahagyjak a linuxozast. Van ra par jatek ez teny, meg emulator, de azert nem kozeliti meg a wint.
2018. jún. 12. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!