Megéri több 100ezres laptopot venni?
295 a keret. Szeretek játszani, Sokat utazok meg kolis vagyok. Csak attól felek hogy megbánom h ennyit költök úgymond 1 tárgyra.
Ti mit gondoltok erről és hogy vagytok vele ?
Rajtad múlik, hogy megéri-e vagy sem. Ha neked szükséged van erre a kikapcsolódásra ahhoz, hogy jól tudj teljesíteni, jól érezd magad, akkor neked megéri.
Szerintem érdemesebb kapcsolatokat szerezni, ismerkedni ebben az időszakban. A játékok nem fognak később beajánlani egy munkahelyre stb.
Hogy neked megéri-e, azt csak te tudhatod. Én ritkán játszom, van asztali gép hozzá, úgyhogy nekem nem érné meg játszós gépet venni ennyiért. A munkagépem viszont 670 ezer volt, mert annyiért kaptam meg azt a strapabírást, kijelzőt és anyaghasználatot, amire szükségem volt.
Vannak a 300-as kategóriában jó gépek. Ha játszol, akkor legfontosabb a megfelelő hűtés, mert hiába erős a hardver, ha a túlmelegedés miatt felére esik az fps.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!