Gamer laptopot szeretnék venni mit ajánlotok?
Szeretnék venni egy laptopot amivel a legtöbb mai játékkal is szépen max grafikán tudok játszani gond nélkül.
Nagyjábül 330 ezer ft a keret rá. Tudnátok ebben segíteni?
Én most vettem egyet. Előtte bejelöltem eBayen ezt a remek kis gépet, de végül nem ezt választottam. Ajánlom neked, mert mélyen áron alul adja a csávó, még szállítással és vámmal is jól jársz.
Annyi csak, hogy a billentyűzete kaputt. Azt viszont 20 dollárért rendelsz egy újat és beleteszed. Ha hülye vagy hozzá, akkor elviszed a szervizbe, és ott pár ezerért beteszik neked. De ne a szervizzel rendeltesd az alkatrészt, mert a gatyádat ráfizeted. Vagy dugjál rá egy külső billentyűzetet.
Ez egy nagyon jó ár/érték arányú modell. Én végül az i5 procis modellt vettem meg, mert abban GTX 1060 van, míg ebben GTX 1050 Ti, a proci között meg valami 2% a teljesítménykülönbség, de az játéknál amúgy sem annyira számít. Azóta viszont levitte a srác 80 dollárral az árat, úgy meg már nagyon jó ajánlat még így is. Ne hagyd kárba veszni. :)
Ehhez a típushoz lehet rendelni 4K felbontású LCD-t is, állítólag érdemes. Én egyelőre csak egy 512K-s SSD-t raktam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!