Ilyen feltételekkel tudnátok jó laptopot ajánlani?
Figyelt kérdés
Az ASUS Zenbook lenne tokeletes csak nincs 400ezer forintom. Tehát az egyik fo szempont, hogy olyan vekony legyen, mint a zenbook/macbookok, mert nagyon sokat kell cipelnem, es megszakadok a mostanimtol. 14” lenne tokeletes, csak kisebb ne legyen, nagyobb meg lehet. Sok videot vagok igy minimum 1TB memoria is kene. Ha ez lehetséges akkor lekerekitett szelut szeretnek, ezert nem nagyon jonnek be az Acerek. És maximum 250 ezer forintom lenne rá. Valaki aki ért hozzá, tudna ajánlani valamit?2018. jún. 3. 16:37
1/9 anonim válasza:
1 tb memoria meg asztali gepekben sincs, nemhogy laptopban.
3/9 A kérdező kommentje:
En sokat lattam mediamarktban, es az elado azt is mondta hogy az ala ne menjek. De elotte en is ugy voltam vele h eleg 500GB. Akkor minimum 500GBvel tudnal ajanlani valamit?
2018. jún. 3. 16:49
4/9 A kérdező kommentje:
Masikat koszonom azonnal nezem😊
2018. jún. 3. 16:49
5/9 anonim válasza:
Azért ne keverjük már össze a memóriát a HDD tároló kapacitásával...
6/9 ThodEE GoD válasza:
Az egyes válasz arra gondolt hogy a memóra=RAM az mostanában 4-8-16-32-64Gb szokott lenni, a tárhely amire gondolsz abból ha SSDs akkor 128-256Gb ha vincseszteres (HDD) akkor 500-1000Gb os verziók rohangálnak ;)
7/9 A kérdező kommentje:
Ahhaa, hát 1TB nekem arra kéne hogy a vagott videokat le tudjam menteni, sajnos a tobbi reszehez nem nagyon ertek..
Egyebkent a belinkelt laptop nekem jonak tunik, de mi vele a baj, hogy ilyen olcso?😂
2018. jún. 3. 17:00
8/9 anonim válasza:
Memória az a RAM, tárhely pedig a HDD/SSD valamelyike.
9/9 A kérdező kommentje:
Rendben akkor nem a memoria, hanem a tarhely legyen minimum 1TB. Igy tudna valaki ajanlani meg valamit?
2018. jún. 3. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!