Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Milyen laptopot ajánlanátok...

Milyen laptopot ajánlanátok az alábbi feltételekkel?

Figyelt kérdés

Árban: 180-200.000 Forint körüli összegre gondoltam

Fontos: Gyors legyen, Stabil (ne akadjon be, ha egyszerre sok feladatot kap), 15" vagy fölötti kijelző, legalább 500Gb Tárhely, illetve nem fő szempont, de nem kötöm fel magam ha lejátssza az újabb game-eket nem a leggagyibb minőségben

2016. dec. 16. 09:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Újat?! Aztán viheted máris a garancia szervízbe, mert gyári hibásakkal vannak tele a boltok. (Lenovok).

Minden mást, de ezeket ne!

(Egy dühös vevő kifakadása a boltban, nyomtatott cédulákon).

2016. dec. 16. 13:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Lenovo ideapad 510 nem tudom mi bajuk van embereknek Lenovoval nekem két és fél éves és semmi baja
2016. dec. 26. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Lenovo Ideapad G505: három éves és semmi baja. De a mostani új Lenovo Ideapad 100 80.... szériák gyalázatosan rosszak. Átadták a tajvaniaknak, ott gyártják és nemcsak én mondom, mennyire rosszak.

[link]

2016. dec. 26. 21:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha minden második garanciális szervízbe vitt Lenovo laptop ebben a 1000-as körbe tartozik, amelyekben néhány hónapi használat után merevlemezt, akkut, sőt alaplapot kell cserélni, az nem gagyi?!
2016. dec. 26. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!