Milyen gépet ajánlanátok ezekkel a feltételekkel 170Ezer Forintból?
Amikre szeretném használni:
-Játékszerver futtatása(nappal mindig menni fog a gép) ezért jobb hűtésre gondoltam
-3D modelezés
-Videószerkesztés
-Programozás
-Játék
-Renderelés
-Internet
-Meg milyen routert ajánlanátok ami egy 50m2-es kis lakást lefedne.
És ezt a routert a modem és a két gép közé kellene beiktatni?
Előre is köszönöm!
Ennyiből ilyen gépet tudtam kiszorítani , ha valami gáz van a nagyobbak kijavítanak ! Routerekhez nem értek ! :D REmélem segítettem !
Ha ennél a gépnél maradsz, akkor szerintem +4 ezer forintot megér egy FX-6100-as processzor.
De amúgy állítólag 3D-s programokhoz inkább intelt szoktak ajánlani. Bár én nem értek annyira hozzá.
Azt tanácsolom, hogy tedd fel még egyszer a kérdést a hardverek kategóriában és ne ilyen későn (22:42) pár órával hamarabb, ha lehet.
Az ilyen kérdésekre több válasz szokott jönni, azért tanácsolom ezt.
Lehet úgy kéne, hogy akkor nem veszem meg eredetiben a Win7-et, hanem letöltöm. És, akkor már 200ezrem lenne a gépre és a routerre. De most kiírom a Hardverek kategóriába mégegyszer a kérdést. Azért köszönöm.
Ui:. Azért írtam ki későn a kérdést, mert nem akart bootolni egésznap a gépem. De sikerült megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!