Most mire menjek?
Figyelt kérdés
Frissítette magát a gép és most ezt adta ki. Mire menjek? Ha a folytatásra megyek akkor ugyanez megjelenik.2018. máj. 23. 15:40
1/19 anonim válasza:
Hát ez így rendkívül informatív.. :D
2/19 A kérdező kommentje:
De most nem értem mi van. Nem is akartam hogy frissítse önmagát.
2018. máj. 23. 16:22
3/19 szántóvető válasza:
a mondandódat frissítsd mert semmi nem derül ki belőle.de ha csak trollkodsz akkor nem szóltam,jól csinálod.
5/19 anonim válasza:
Üdv a W10 szövevényes világába.
Írj az MS-nek hogy oldják meg.
6/19 A kérdező kommentje:
Valami értelmes válasz?
2018. máj. 23. 17:02
7/19 anonim válasza:
Ha nem értesz hozzá, akkor hiába mondanám, hogy menj a hibaelhárításra.
-Nos ezért kell az MS-hez fordulnod, ők gyártották, hívd őket.
8/19 szántóvető válasza:
akkor hibaelhárítás,majd ha bejön az asztal csinálj rendszervisszaállítást.itt egy leírás róla:
9/19 A kérdező kommentje:
Hát most előjött az asztal az egész fekete egy lomtár van rajta, meg a tálca bármire kattintok semmi.
2018. máj. 23. 17:24
10/19 szántóvető válasza:
nem jön elő a start menü?akkor indítsd újra és nyomogasd az f8-gombot.ekkor válaszd a csökkentett módot,hátha betöltdődik a win normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!