Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telepítettem a laptopomra egy...

Telepítettem a laptopomra egy hónapja Ubuntu 16. 04 lts-t, vissza szerettem volna rakni rá egy win10-et, de nem engedi bootolni a lemezt és a többi lemezemet se. Hogyan tudnám megoldani hogy újra Windows legyen a laptopomon?

Figyelt kérdés

Mikor bootolnám kihagyja azt a lépést és betölti az ubuntut. Win XP bebootol, de nem találja a merevlemezt.

ext4 fájlformátumból átraktam fat32-be az ubuntu partícióját, reménykedve hogy felismeri az XP és enged rá telepíteni. De ez sem jött össze...

2018. máj. 20. 21:56
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kipróbálom, köszi! :)

Igen eléggé egyértelműen leírtad, csak az nem jött át hogy erre a videóra gondoltál :D

Viszont ha a cd-s bootolásra rámegyek ,azt a lépést skippeli és egyből indul az ubuntu... megpróbálom a pendrive-os módszert is. am ja legacys, mbr-el van valami.

Tudom, hogy feltalatak mar a VMware-t meg VirtualBox-ot, de valamiert ott az adaptert nem akarta felismerni, kábelen keresztül meg laptopon nem az igazi...

2018. máj. 21. 00:31
 12/18 anonim ***** válasza:

9-es mbr meg csm? :D:D:D:D Vicc ez a nagy arc, tipikus linuxos szűz kocka.

Kedves kérdező! Ajánlom az ubuntu, vagy linux mint fórumát. Ott talán normálisabb válaszokat kapsz.

2018. máj. 21. 09:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Aki ért hozzá, az nem itt villong, főleg nem ír privátban zaklató leveleket a többi felhasználónak.
2018. máj. 22. 15:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Az Ubuntuhoz partíciókat is létrehoztál? A Windows-t melyik partícióra telepítetted?
2018. máj. 22. 16:43
 15/18 anonim ***** válasza:

Mégse mitattad meg a pofád. Majom.

2018. máj. 23. 07:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Ma távol voltam a géptől el kellett utaznom, leghamarabb hétvégén tudok próbálkozni, de azért köszönöm hogy segítetek!:) Amiest sikerül/nem sikerül valami, írok. További szép estét!
2018. máj. 23. 20:37
 17/18 A kérdező kommentje:

Végül sikerült a rufus-os módszerrel! :)

Köszönöm!

2018. máj. 28. 17:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2018. máj. 28. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!