Telepítettem a laptopomra egy hónapja Ubuntu 16. 04 lts-t, vissza szerettem volna rakni rá egy win10-et, de nem engedi bootolni a lemezt és a többi lemezemet se. Hogyan tudnám megoldani hogy újra Windows legyen a laptopomon?
Mikor bootolnám kihagyja azt a lépést és betölti az ubuntut. Win XP bebootol, de nem találja a merevlemezt.
ext4 fájlformátumból átraktam fat32-be az ubuntu partícióját, reménykedve hogy felismeri az XP és enged rá telepíteni. De ez sem jött össze...
Kipróbálom, köszi! :)
Igen eléggé egyértelműen leírtad, csak az nem jött át hogy erre a videóra gondoltál :D
Viszont ha a cd-s bootolásra rámegyek ,azt a lépést skippeli és egyből indul az ubuntu... megpróbálom a pendrive-os módszert is. am ja legacys, mbr-el van valami.
Tudom, hogy feltalatak mar a VMware-t meg VirtualBox-ot, de valamiert ott az adaptert nem akarta felismerni, kábelen keresztül meg laptopon nem az igazi...
9-es mbr meg csm? :D:D:D:D Vicc ez a nagy arc, tipikus linuxos szűz kocka.
Kedves kérdező! Ajánlom az ubuntu, vagy linux mint fórumát. Ott talán normálisabb válaszokat kapsz.
Mégse mitattad meg a pofád. Majom.
Végül sikerült a rufus-os módszerrel! :)
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!