Telepítettem a laptopomra egy hónapja Ubuntu 16. 04 lts-t, vissza szerettem volna rakni rá egy win10-et, de nem engedi bootolni a lemezt és a többi lemezemet se. Hogyan tudnám megoldani hogy újra Windows legyen a laptopomon?
Figyelt kérdés
Mikor bootolnám kihagyja azt a lépést és betölti az ubuntut. Win XP bebootol, de nem találja a merevlemezt.
ext4 fájlformátumból átraktam fat32-be az ubuntu partícióját, reménykedve hogy felismeri az XP és enged rá telepíteni. De ez sem jött össze...
2018. máj. 20. 21:56
2/18 A kérdező kommentje:
Mit kellene még megadnom?
2018. máj. 20. 22:18
4/18 A kérdező kommentje:
Lenovo y5070
2018. máj. 20. 23:40
6/18 anonim válasza:
Ja. Kiírod dvd-re, vagy pendrive-ra rufus-al.
7/18 A kérdező kommentje:
Mármint mit írok ki? Google videótalálatokat ad be :D
2018. máj. 21. 00:03
8/18 anonim válasza:
9/18 anonim válasza:
"Hogyan tudnám megoldani hogy újra Windows legyen a laptopomon?"
1. Kiírod dvd-re és arról telepíted.
2. Ha nincs dvd, akkor egy pendrive kell (legalább 4gb) és egy program. pl rufus.
Többi elég egyértelmű. Ha uefi-s a laptopod és úgy van beállítva, akkor uefisen kreáld le, ha legacy mód akkor pedig mbr vagy csm.
Ha még így se megy, bízd szakemberre. Ennél jobban nem lehet el magyarázni.
10/18 anonim válasza:
Amúgy meg ha rendszereket akarsz kipróbálni, erre már rég feltalálták az Oracle Virtual Box-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!