Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem tudom levenni az...

Miért nem tudom levenni az írásvédettséget egy mappáról sem?

Figyelt kérdés
Akármelyik mappámról szeretném levenni az írásvédettséget, le okézom majd újra tulajdonságok és mintha le sem vettem volna róla ugyanaúgy ott van. Egy kék négyzettel van bejelölve, minden létező megoldást kipróbáltam amit a neten láttam(unlocker, jogosultság adás, cmd-ben a parancs stb.). Windows 7-em van ha ez számít valamit. Áthelyezni, törölni, cserélni és akármit tudok a mappákkal, viszont az egyik játék nem menti el a beállításokat ha rajta van a mappán az írásvédettség, csak emiatt zavar a dolog
2018. ápr. 28. 00:43
 1/2 anonim ***** válasza:
Azt a játékot futtasd rendszergazdai jogokkal. Szerintem jelszavas a fiókod és emiatt automatikusan írásvédettek a fájlaid, persze nem neked, hanem más felhasználóknak
2018. ápr. 28. 06:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Csak egy felhasználó volt, viszont a rendszergazdaként való futtatás valóban megoldotta a gondom :) Köszi!
2018. ápr. 30. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!