Hogy lehet levenni az írásvédettséget a mappáról, és a fájljairól?
Figyelt kérdés
Minden lehetséges módon megpróbáltam, de mindig visszaállítja magát. Újra lett telepítve a gépem, és a mappa írásvédett volt, és nem engedi megnyitni a benne lévő fájlokat! Se áthelyezni, és másolni sem! Ha leveszem a tulajdonságokban az írásvédettséget, azt írja kész, de amit visszamegyek újra ki van pipálva! Mit csináljak?2012. febr. 17. 15:45
1/19 A kérdező kommentje:
Amúgymeg rendszergazda vagyok!
2012. febr. 17. 15:45
2/19 anonim válasza:
Én bevágnék neki egy Hiren's Boot CD-t, aztán röhögnék a pofájába az összes Winfos biztonsági intézkedésnek...
Kimásolnám ami kell, majd fütyörészve folytatnám, amit abbahagytam.
G.
( [link]
3/19 A kérdező kommentje:
ÉS azok között melyik fájlkezelőt használjam?
2012. márc. 10. 12:32
4/19 anonim válasza:
Fájlkezelőt?
Egy Windows indul a CD-ről és azt tudod használni, mint a sajátodat. Persze vannak benne fájlkezelők is, de ide feleslegesek.
G.
5/19 A kérdező kommentje:
De az a windows nem veszi figyelembe, hogy nem lehet másolni azt a mappát?
2012. márc. 10. 19:24
7/19 A kérdező kommentje:
Ma kipróbáltam, és hát DE mégis figyelembe veszi! Találtam valami mini win98-at is! Azzal lehet, hogy boldohulnék?
2012. márc. 11. 08:39
8/19 anonim válasza:
Nem tudom.
Én ajánlottam valamit, vagy megfogadod vagy nem. Ha nem akarod használni akkor ne tedd, de akkor ne gyere nekem másik megoldásokkal mert én sem értek mindenhez.
G.
9/19 A kérdező kommentje:
De mondom megpróbáltam és nem működött.
2012. márc. 11. 12:59
10/19 anonim válasza:
Nem nyitja mega mappát és nem is végezhetsz műveleteket a tartalmával?
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!