Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan kell írásvédettséget...

Hogyan kell írásvédettséget levenni egy mappáról? Bővebben lent! Valaki valami?

Figyelt kérdés

A Call Of Duty 1 nevezetű játékban a képernyőaránnyal nyöszörgök egy jó ideje, és ezt a hibaüzenetet adja ki=

[link]

Megpróbáltam minden olyat ami az alap, pl. jobb klikk, általános fül, írásvédettség leszedése. De nem sikerült leszedni, mert akkor ezt adja ki=

[link]

Hiába nyomtam rá a "Folytatás,, opcióra, nem történik semmi.

Valaki valami?

2017. nov. 15. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Próbáld az "igazi" rendszergazda fiók alól:

Sajátgépen jobb klikk->Kezelés->Helyi felhasználók és csoportok(vagy nem tudom hogy írja, angol winem van)->Felhasználók->Administrator(vagy Rendszergazda) jobb klikk->Tulajdonságok->A fiók le van tiltva elől kiveszed a pipát->kijelentkezel->bejelentkezel az új fiókkal->megpróbálod így.

2017. nov. 15. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:
... esetleg a szövegszerkesztőt - amiben javítod a fájlt - rendszergazdaként indítod. Jobb klikk az ikonján és "futtatás rendszergazdaként".
2017. nov. 15. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!