Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem frissít az eredeti...

Miért nem frissít az eredeti windows 7 professionalem?

Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy laptopot. Eredeti windows 7 van rajta. Updatelni akarom és nem engedi, pedig win10-et szerettem volna. Ezen kívül magyar nyelvű és nem enged feltenni más nyelvcsomagot sőt ha frissítést keresek azt írja, hogy nincs. Esetleg megoldás? Ja igen. A gadgetek sem működnek.

2018. ápr. 23. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:
mert a windows 10 nem ingyenes már.....fizess érte. Vagy szedd le torrentel tört verzióban, vírusokkal megfertőzve.
2018. ápr. 23. 14:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja bocs :D azt hittem él még az a lehetőség, hogy ha van win7 origi kulcsod akkor frissítheted. Akkor tárgytalan és köszi.
2018. ápr. 23. 14:51
 3/6 P.O.C. ***** válasza:

A Windows 10-re való ingyenes frissítés határideje már rég lejárt. Windows 7 -en nyelvet cserélni legálisan csak Ultimate/Enterprise változatokon lehet. Ezt megkerülvén, kapóra jöhet a Vistalizator szoftvere.

[link]

2018. ápr. 23. 14:52
 4/6 anonim ***** válasza:
a win7-hez a támogatottság és hibajavítások kiadása meszűnt /megszűnik,hiszen szinte mindenki 10-est használ már.
2018. ápr. 23. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Ja, megszűnik 2020 januárjában, addig a 7-es kap biztonsági frissítéseket. Szóval nem kell elkapkodni, hacsak nem kezdesz el használni Win10 only szoftvereket.
2018. ápr. 23. 19:42
 6/6 MolotovPunk ***** válasza:

Szerintem a Windows 7-es még mindig jobb a Win10-től.(Kiforrott stabilabb rendszer.)

Másik gépemen,ami tök új azon win10 van,de vannak vele kisebb nagyobb gondok.Néha lefagyások,asztali ikonok eltűnése.Ilyesmik...

Én addig biztosan hagynám a Windows 7-est,míg 2020 ig van rá támogatás.

Másik gépemen is hagytam a Win7-et és nem bántam meg.

2018. ápr. 24. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!