Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Telepítettem a witcher 1-et...

Telepítettem a witcher 1-et dvdről, de amikor indítanám azt írja hogy helyezzem be az eredeti lemezt?

Figyelt kérdés
Újratelepítés nem segített, dvdvel nincs baj.

2018. márc. 31. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez egy másolásvédelem, neked nem az eredeti játékprogram van meg. Van rá megoldás, de én nem támogatom a kalózkodást...
2018. márc. 31. 15:46
 2/7 A kérdező kommentje:
De az eredeti van meg :) Első végigjátszásnál kalózzal nyomtam de imádom a witcher sorozatot, megvan az összes könyv és szerettem volna ha ott pihen a polcon az összes game.
2018. márc. 31. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Esetleg tedd be az eredeti lemezt, ha meg van. Mi a gond???
2018. márc. 31. 18:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy egyfajta védelem, ezért kell az eredeti lemez.
2018. márc. 31. 18:56
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen betettem akkor is ezt írja ki.

Akkor is ha konkrét a lemezről indítom el..

2018. márc. 31. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Patcheket fel kell telepíteni előbb. De én a helyedben nem szórakoznék a DVD-vel, gondolom GoG-ra már beregisztráltad a kulcsodat, töltsd le onnan. (Galaxy kliensből lehetőleg, de ha az oldalról töltöd le a telepítőt, akkor is a legfrissebb verziót töltöd le)
2018. márc. 31. 21:26
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi pont ezt tettem :)
2018. ápr. 4. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!