Honnan tudok a legolcsóbban eredeti dobozos windows 10-et venni?
Pl. innen: [link] (Retail Version)
Ha viszont ragaszkodsz a dobozhoz telepítőhöz, meg magyarországi beszerzéshez, akkor bele kell nyúlni a zsebbe. Minimum egy teljes PC konfig ára lesz. És nem lesznek nagy különégek a boltok között. Javaslom az árukereső oldalakat.
"A válaszokat nem értem én azt tettem fel hogy hol lehet a legolcsóbban windows 10-et venni nem azt hogy meg éri-e.........."
Tudod hogy működik egy link, ugye?!
# 7 És rá beraksz egy külföldi weboldalt hiába dobozosan akarom megszerezni.... Gratulálok !
# 8 Mert ugye az átlagos google használat megold mindent.... Neked is gratulálok!
De a kérdésemre egyíkőtők se tudott érdemleges választ adni.
Bírom már az ilyen kérdezőket!
Szerinted mi honnan a gránátból szerezzünk neked olcsó árakat? Úgy hogy használjuk azt a rohadt keresőt, amire te lusta vagy! Vagy arra vársz hogy valami direkt marketinges pont megtalálja a kérdésed és exkluzív ajánlatot tesz neked? Mert akkor meg itt fogsz megöregedni.
És hol írtad, hogy neked dobozba kell telepítő lemezzel?? A "dobozos" érthető licenc típusra is! És én pont azt linkeltem neked, ráadásul a legolcsóbb legális forrást! Külföldi oldalról, amit szintén nem zártál ki a kérdésben!
Szóval inkább neked "gratulálok"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!