Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Honnan tudok a legolcsóbban...

Honnan tudok a legolcsóbban eredeti dobozos windows 10-et venni?

Figyelt kérdés
Dobozos :bármikor újra tudom telepíteni a gépem még akkor is ha egy alkatrész (pl.alaplap,HDD)ki lessz cserélve.
2018. ápr. 8. 00:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

"Szerinted mi honnan a gránátból szerezzünk neked olcsó árakat?" : Direkt írtam olyan kategóriába a kérdést ahol hátha vannak olyanok akik TUDNAK de nem értem hogy olyanok akik normálisat NEM TUDNAK mi a retkes f@@@ért akarnak választ írni.

"Úgy hogy használjuk azt a rohadt keresőt, amire te lusta vagy!" : Már le írtam de gondolom pont hogy te voltál lusta elolvasni, ha egy szimpla google kereséssel meglehetne oldani mindent akkor ennek a weboldalnak 99%-ának a kérdései nem léteznének.

De ezen a ponton már annyira habbal teli a szádban akartál személyeskedni hogy a logika meg az ésszerű gondolkodás nálad már kib@@@ódott az ablakon.

Mi ért is? Na ezért!

"És hol írtad, hogy neked dobozba kell telepítő lemezzel??" :Most ezen a mondaton nem tudom hogy sírjak e vagy nevessek mert már tényleg nem tudom.....

Most ha én azt mondom kell nekem egy kutya akkor ki@@@szottúl elhiheted hogy nem egy bunkó cigány kell nekem mert hogy a kutyázásnak más értelmezése is van. -_-

2018. ápr. 8. 16:44
 12/12 P.O.C. ***** válasza:
Figyi, nem kell ezt ennyire túlhisztizni. Ha neked nem jó a 22 dollárért a Pro dobozos licence, vedd 6-szoros áron áron a boltban a Home dobozost. Lesz@rom... :)
2018. ápr. 8. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!