Honnan tudok a legolcsóbban eredeti dobozos windows 10-et venni?
"Szerinted mi honnan a gránátból szerezzünk neked olcsó árakat?" : Direkt írtam olyan kategóriába a kérdést ahol hátha vannak olyanok akik TUDNAK de nem értem hogy olyanok akik normálisat NEM TUDNAK mi a retkes f@@@ért akarnak választ írni.
"Úgy hogy használjuk azt a rohadt keresőt, amire te lusta vagy!" : Már le írtam de gondolom pont hogy te voltál lusta elolvasni, ha egy szimpla google kereséssel meglehetne oldani mindent akkor ennek a weboldalnak 99%-ának a kérdései nem léteznének.
De ezen a ponton már annyira habbal teli a szádban akartál személyeskedni hogy a logika meg az ésszerű gondolkodás nálad már kib@@@ódott az ablakon.
Mi ért is? Na ezért!
"És hol írtad, hogy neked dobozba kell telepítő lemezzel??" :Most ezen a mondaton nem tudom hogy sírjak e vagy nevessek mert már tényleg nem tudom.....
Most ha én azt mondom kell nekem egy kutya akkor ki@@@szottúl elhiheted hogy nem egy bunkó cigány kell nekem mert hogy a kutyázásnak más értelmezése is van. -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!