Miért melegszik ennyire a laptop?
Figyelt kérdés
Adott egy Asus g60vx laptop. Teljesen kipucolva, újra pasztázva, laptophűtő, minden. Az egész alsó takaró levan véve hogy szellőzzön. Mégis túlmelegszik. GTX 260m vga van benne, kellene hogy futasson erősebb játékokat is. Pl dark soul 1, euro truck. A diablo 2 meg ilyesmik elmennek rajta de a többinél kikapcsol a gép. Forró mint állat. A hűtő venti meg nem nagyon pörög fel hogy kifújja a levegőt. Vmi ötlet? Drivereket biost is frissítettem.2018. ápr. 15. 21:17
1/2 anonim válasza:
gondolom a " hűtő venti meg nem nagyon pörög fel.." rész lesz a kulcsa a dolognak.
2/2 A kérdező kommentje:
Próbáltam driveresen is ezt orvosolni, de nem jött össze. Aida64, és speedfant raktam fel, de csak a hőmérsékletet írja ki mind kettő.
2018. ápr. 16. 06:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!