Ripike97 kérdése:
Van egy laptopom, természeténél fovva melegszik. Milyen laptophűtőt ajánlotok?
Figyelt kérdés
A laptopomnegy Asus X550JX i7-4720HQ és GTX950M 4Gb. Alapjáraton hideg levegőt fúj a laptop (40°C aida-val néztem), viszont játékoknál nagyon felmelegszik, még 30% os terhelésnél is. Ami idegesít kicsit, mert 100%-on is ugyan olyan meleg. (80°C körül). A laptop alján nagy nyílás van ( ha számít valamit)2016. máj. 11. 22:26
1/4 anonim válasza:
AZ elég gáz ha gyárilag meleg, akkor olcsósították és spóroltak a hűtásen. Az intel oldala alapján 100 fokig nincs baja a processzornak a hőmérséklettel
Videokártyát viszont nem érdemes 80 fokon kínozni.
Sajnos nem tudom milyen hűtőpadot vegyél, azt tudom hogy az olcsó vackok csak díszek. Mindenesetre egy 5 foknál többet ne várj. Szerintem ennél többet nem segít.
2/4 anonim válasza:
Mennyi idős a gép, mikor volt pasztázva? Lehet segítene, akár 10-15 C-t is egy minőségi pasztázás. Pl MX4.
3/4 A kérdező kommentje:
A gép 2 hetes csak
2016. máj. 12. 11:04
4/4 A kérdező kommentje:
Rájöttem a problémára.....ha van 300 fps-ed, akkor is hajtja tovább a kártyát meg a procit. Bekapcsoltam a V-syncet (ami lekorlátozza 60fps-re a járékot) és minden 60 fokos csak. :)
2016. máj. 12. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!