Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Samsung galaxy A5 2017 telefon...

Zsofia12 kérdése:

Samsung galaxy A5 2017 telefont lecseréljem egy iPhone SE-re?

Figyelt kérdés
Idáig mindig csak Samsung telefonjaim voltak, ios-ban nincs tapasztalatom. Az A5 telómnak 5.2" inch a kijelzőmérete, az SE 4" és kicsi kezem van. Olvastam valahol, hogy elvileg 5 inch-től vannak jó telefonok, de arról ia hallottam, hogy az ios sokáig bírja. Érdemesebb lenne leváltani SE-re a Samsungomat a kijelzője miatt? Kényelmesség szempontjából. Nem fogom leváltani, ha a többség szerint érdemes lenne végre ios-ra átállnom, csak érdekel, hogy szerintetek jó ötlet lenne-e. Ha már nagyon rossz lesz az A5 (évek múlva remélem) akkor szeretném kipróbálni az ios-t. Még egy kérdés: mennyi ideig lesz valószínűleg forgalomba az SE? Idáig minden telóm 2-3 évet bírt. 3 év múlva még simán tudnék SE-t venni? Bocsi a regény miatt 😊😅

2018. ápr. 15. 10:45
 1/3 anonim válasza:

Az iphoneok 4-5 évig telefonok sőt még utána is csak sajnos kedves alma utána nem támogatja már őket szoftveresen. Iphone SE volt az első apple telefonom ha rám hallgatsz megveszed. Eszméletlen gyors és jó telefon. Aztán volt iphone 7em ami megint csak egy csoda volt. Sajnos mind2-t anyagi okokból el kellett hogy adjam pedig 1-1 évig használtam őket de 1 év után sem lassultak egy picit sem illetve ami nagyon meglepő volt az az hogy közben sem.

Na most jelenleg megint anyagi okokból de samsungom van igaz nem A5 hanem A3 de valami rémálom ez a telefon. Folyamatosan beakad , bezárja az alkalmazásokat lassú mintha már 10 éves telefon lenne pedig csak fél éves. Volt samsung s7 edge-m is ami elvileg csúcskategória volt annó és ugyanígy akadt az egész azt 1 hét után adtam el. Nehezen lehet engem felhúzni de az A3-at már párszor odavágtam .

2018. ápr. 15. 11:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Már elég sok videót néztem, illetve cikket olvastam a SE-ről. Nagyon megtetszett, és sokan ezt ajánlják első iPhone-nak. Én nem divatból, hanem kíváncsiságból szeretnék egyet. Ugyan még nem laggol az A5 telóm, és nincs nagyon semmi gondom vele, de ha már - mint tapasztaltam a Samsungoknál - pár év után lelassul, valószínűleg befektetek egy iPhone-ba. Jelenleg a SE tetszik nagyon, de ez gondolom még évek múlva változni fog, de az biztos, hogy egyszer veszek egy ios telefont 😀😊
2018. ápr. 15. 14:12
 3/3 anonim válasza:
Ne cseréld le! Nem éri meg.
2018. dec. 11. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!