Egy Iphone SE szerintetek megéri 2018-ban? Vagy esetleg egy Samsung galaxy A5 2017 telefon?
Telefonvásárlás előtt állok és vagy az Iphone SE vagy a Samsung ami szóba jöhet! Ti melyiket ajánlanátok egy átlag felhasználónak?
Értelmes válaszokat köszönöm!:)
17/L
SE 2 éves telefon, nem éri meg
(SEm van, hamarosan csere lesz, mert már nem elég)
1: Pedig 2x gyorsabb az A5-nél. (Antutu)
Én annyit mondanék, hogy szerintem sokkal "lányosabb" egy SE ^.^ Pici kis kompakt 4 coll vs 5.2 :)
Frissítés meg iOS fronton még sokáig lesz rá, mivel a HW gyakorlatilag 6s.
Iphone SE-re voksolnék.
Akartad mondani 85 ezret?
Inkább kiadnál 15 ezerrel kevesebbet és legyen 2x lassabb teló? Hááát. Engem férfiként a mérete zavarna, de egy 17 éves lánynak szerintem okés a 4 coll, vagy tévedek? :)
>Antutu
Ez remélem, csak vicc akart lenni.
Vegyél inkább kínai telefont, pl. Xiaomit vagy Huaweit, sokkal jobban jársz vele, mint ezekkel a túlárazott szarokkal.
9: Igaz, csak 85000 kb.
Én is GSM boltból vettem az Ipad Promat. Bejelentkeztem és onnantól élt a világgari. (mielőtt fanyalogsz, hogy GSM bolt) :)
Apropó a hölgy már döntött és szolgáltatónál is olcsóbb jóval a linkednél. Hát aki a csilivi epöl boltban veszi, az fizessen is.
Ez neked nem fog menni, sajna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!