Szerintetek megéri 2017-ben Iphone 5-öt venni?
Egyáltalán nem vigyáznak rá jobba, nem tudom, miből gondolod. :-)
Amúgy i5-öt nem javaslok. Meglehetősen régen készült már, az architekrúra 32 bites, támogatást már ne igen várj rá. Ha egy évnél tovább szeretnéd használni úgy, hogy naprakész rendszer legyen rajta, és bármelyik alkalmazást futtathasd, akkor legalább egy 5s-ben gondolkozz.
Azért mert az Apple tulajok fanatikusabbak.
Az i5s tényleg jobb lenne, de az kijön használtan 40k-ból?
Ha egy kicsit felnyomod a büdzsét 5-10 ezer Ft-tal, akkor tudsz venni egy Galaxy S5-öt használtan, ami kimegy a világból. Vaterán pl. 40-50 ezer Ft között vannak, egyik másik garanciás még, vagy az eladó vállal némi garanciát, jobb ezt azért előtte tisztázni.
Nekem S5 van évek óta, soha semmi baja nem volt. Az más kérdés, hogy nincs is tele nyomva alkalmazással meg játékkal.
#8 - de :-) Az iPhone 5-ös a jelenleg elérhető legfrisebb iOS-t kapja - feltehetően az utolsót egyébként, mivel 99%, hogy az iOS11 csak 64 bites architektúrán fut majd.
Egy 2012-ben gyártott droid jó, ha egy 5-ös verziót magára tud erőszakolni, de hogy abban van-e köszönet, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!