Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért szaggat a játék?

Miért szaggat a játék?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek! Játszom a GTA 5-el. Belépek minden teljesen rendben van, de egy körülbelül 20-30perc játékidő után elkezd szaggatni a játék. Amikor egyhelyben állok akkor semmi probléma nincs 60fps megvan mindig, de amikor például kocsikázom, akkor leesik mindig és brutálisan zavaró. Amikor így szaggat a játék a hang is vele párhuzamosan.

És természetesen csak a játék fut a gépen mellette semmi más. A játék pedig teljesen minimum grafikán van

A számítógépem: i5-2400 @ 3.10GHz

4GB Ram

NVIDIA GEFORCE GT 1030

Windows 8.1 Pro

Azért furcsállom a szaggatást mert ugye megnéztem gépigények.hu-n, hogy elfut-e és 60+ fps-el kéne mennie.

Remélem azért valaki tud majd segíteni, hogy mi lehet a probléma.

SpeedFan-el megnéztem a hőfokokat 50-55 körül mozog Mind a CPU mind a GPU.

Előre is köszönöm! :)

2018. ápr. 2. 22:20
 1/5 anonim ***** válasza:
4gb ram elég húzós nem telik meg?
2018. ápr. 2. 22:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem igazán mert 1,8gb-t foglal el a játék ugye, és csak a játék megy úgyhogy nem hiszem, hogy kevés lenne.
2018. ápr. 2. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
1,8gb-t? mivel mérted? nálam 4. generációs i5 el simán megette a 4-6gb-t. Mondjuk verzió függő is, a legújabb patch-el játszod?
2018. ápr. 3. 19:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Ctrl+alt+del-nél a feladatkezelőben néztem a folyamatoknál ott maximum 2,1gb-ig megy fel! Tovább nem nagyon.
2018. ápr. 6. 16:02
 5/5 anonim ***** válasza:
de a játék van focusban vagy a feladatkezelő? msi afterburnek miket mutat
2018. ápr. 6. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!