Gigabyte Gv-Rx13p256de-rh videókártyán hogy tudom megoldani hogy 1920x1080as felbontás legyen?
milyen monitorral próbálkozol, mert a kártya támogatja a 1080p-t
Widescreen resolution support
Resolution Colors (bits) Refresh Rate (Hz)
16:10
1920 x 1200 8/16/32 75
16:9
1920 x 1080 8/16/32 85
Lg 27mt77d-pz tv monitor
Egyébként Windows 10 32bit a gép
De egyébként a gép lehet,hogy nem látja a videókártyát ,eszkozkezeloben "altalanos microsoft videokartya"-t ir .
Viszont a tv videokartyara van kotve es ugy ad kepet ,szoval nemertem
Azért van, mert ez a videokártya nem támogatja a Windows 10 -et nincs hozzá driver támogatás.
Használtan 3 ezer forint körül már tudsz venni olyan videokártyát, amihez van Windows 10 -es driver.
Hát barba papa vagy barba mama talán tud valami barba trükköt.
Én viszont nem, csak akkor ha olyan operációs rendszert telepítesz, amit még támogat ez a kártya. Ami a Windows Vista lenne, de amúgy még Windows 7 is megoldható Vista driverrel. A 10-el azért nem, mert más driver modellt használ.
Képet meg bármivel adna, akár egy 20 éves Voodoo 3 -as kártyával is. Az általános drivert bármihez hozzárendeli, hogy VGA módban tudjon addig működni míg a telepítést elvégzed. Csak hát ugye itt ez nem lehetséges.
A hardveraprón nem nehéz találni GT210 /GT220 -as kártyákat ami ugyan csak egy irodai célú kártya, de még mindig megy Windows 10 -el is. Az Nvidia oldaláról letölthető hozzá a driver amivel megy tökéletesen az FHD. Ha felrakod utána a sajátodat 1000 Ft körül az is el fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!