Windows 10-el kapcsolatos kérdés, Többi lent (? )
Az lenne a "problémám" ,hogy eddig Windows 7et használtam ,és ott volt olyan ha pl rámentem egy képre/zenére (vagy akár többre) akkor alul az ablakban voltak az információk róla/róluk (méret,felbontás,hossz,mennyiség ...stb)
Váltottam Windows 10-re ,viszont ha most rámegyek valamire (vagy valamikre) akkor pl ha zenéket jelölök ki alul csak a méretet írja ki,és azt ,hogy hány darab van kijelölve. Viszont én szeretném kijelölés után látni az információkat (mint Windows7en) ,van erre lehetőségem ? Valami beállítás esetleg?
ha részletes nézetre váltasz, akkor az oszlopokra jobb egér gomb ás egy csomó info beállítható.
Ha bélyegkép nézetben akarod ott alul, azt nem tudom.
mondjuk találtam két megoldást, az egyik az egy külön böngésző program, vagy azt írják registryben van letiltva valami azt kell bekapcsolni, nem tudom működik-e.
Köszi a gyors válaszokat,mentek a zöldek.
Egyiksem oldja meg teljesen a "problémát" de határozottan segítettek :D
Ha valaki tud még okosságot annak várom a válaszát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!