Miért ilyen sz*r a Counter-Strike 1.6, hogy egy 256-os videokártyán 5-40 fps-em van még akkor is, ha mindent leveszek a francba (felbontás, képarány, színmélység), az OpenGL maradt, mert azon legalább még lehet is valahogy játszani?
Segítsetek, mert mindjárt felrúgom műholdnak ezt a laptopot.
Unokatesómmal akarunk játszani 2 gépről online szerveren, de ha a tömegbe nézek vagy meghalok leugrik az fps a béka segge alá. Miéééért, miéééért, miéééért!!!!!!!!!
Volt egy régi gépem, amiben egy 16 MB-os videokártya volt és azzal volt maxon 50-80 fps.
Nehogy már egy jóval erősebb videokártyával szaggasson, mintha egy 1 MB-os videokártya lenne.
Még a FlatOut 2 is elment vele.
Intel Pentium Dual-Core T4500 2.3GHZ
L2 Cache: 1MB
FSB: 800MHz
notebook procik hamar halnak, ez pedig elég régi.
Amit tudok javasolni: vidd el szervizbe és pasztázzák újra a processzort (alaplap és processzor közt), illetve pucolják ki az egészet sűrített levegővel. Ha kevésbé melegszik, akkor jobban fogja bírni a terhelést.
Ezen kívül meg új gép, ami szóba jöhet.
A pasztázást és a takarítást már megcsináltam.
Teljesen szétszedtem és kipucoltam az egészet, még a legapróbb réseket is, ventilátor stb. Ez kb. 1 hónapja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!