Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nincs meg a képek nevű mappám....

Nincs meg a képek nevű mappám. Hol keressem?

Figyelt kérdés
Véleltenül törölhettem (vagy valamit elnyomtam a gépemen és azért nem találom) a képek nevű mappámat, ami a D meghajtón volt eddig. Fontos lenne a visszaállitása, mivel sok fontos esemény van/volt megörökitve benne. Tegnap este mikor kikapcsoltam a gépet még megvolt, ma azonban nem találtam sehol. A kukában nincs, de bármilyen programmal is próbálom keresni az elveszett fájlokat nincs eredmény. Merre lehet az elveszett mappa? Win 7 64 bites operációs rendszerem van

2018. márc. 17. 18:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utólagos hozzászólásokat is, megpróbálom azokkal a módszerekkel is. Letöltöttem a Total Commandert - amit sokan említitek -, de sajnos nem vagyok jártas a használatában. Leírná valaki egy visszajelzésben hogyan kell használni az én esetemre?
2018. márc. 18. 16:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Ráállsz a D-re. Megnyitod a D meghajtót.

Total c.>>> Parancsok/keresés/ amit keres:kepek/indítás ...

Lefut. Amit talál, azt látni fogod, azon dupla klikk, eldob oda, ahol van. Futtasd a C-n is. Lenyitható kis fülnél állhatsz rá a meghajtókra. [link]

Utána a másik ablakba mentheted, amit megadsz helyet ott.

2018. márc. 18. 17:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Az fontos, hogy a gyökérből indítsd a keresést. A "Név" alatt egyből mappa jel legyen, ne felfele mutató nyilacska. A gyökérbe ezzel juthatsz, ha megnyomod [link]

Majd a keresés indítása.

2018. márc. 18. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!