Operációs rendszer?
Figyelt kérdés
Egy DELL laptopot fogok vásárolni és az interneten a laptop adataihoz az van oda írva h “Linux” operációs rendszer van rajta. Ha megvettem a gépet akkor ugye nem kell rá külön telepítenem a windows “xy” verzióját? Vagy vegyek inkább olyan laptopot amin előre telepítve van a windows?2018. márc. 15. 11:37
32/66 A kérdező kommentje:
Akkor mostmár csak egy ilyan gep kell amin van ssd mert ha ugy van ahogy mondod akkor az op rendszerrel se le gond
2018. márc. 15. 15:46
33/66 anonim 

válasza:

De lesz gond. Ne haragudj, de nem nezem ki beloled, hogy fel tudod telepiteni :) De tenyleg a szomszed srac feldobja neked.
34/66 A kérdező kommentje:
Tuti van you tubon fent video rola :)
2018. márc. 15. 15:50
36/66 A kérdező kommentje:
Amit nagyon szépen köszönök 😘
2018. márc. 15. 15:56
37/66 anonim 

válasza:

Nagyon remelem, hogy kislany vagy, mert buzulas az nuku! :D
38/66 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok de ezt a lusziloa smajlit nem ugy ertettem h tenyleg csak kedvessegbol kuldtem xd
2018. márc. 15. 16:15
40/66 A kérdező kommentje:
🍻
2018. márc. 15. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!