Operációs rendszer?
Figyelt kérdés
Egy DELL laptopot fogok vásárolni és az interneten a laptop adataihoz az van oda írva h “Linux” operációs rendszer van rajta. Ha megvettem a gépet akkor ugye nem kell rá külön telepítenem a windows “xy” verzióját? Vagy vegyek inkább olyan laptopot amin előre telepítve van a windows?2018. márc. 15. 11:37
11/66 anonim 

válasza:

En a helyedben nem vennek laptopot ssd nelkul.
13/66 anonim 

válasza:

Kiraly, viszont ehhez kell egy windows
14/66 A kérdező kommentje:
Miért ? Ennek is nehéz az op kezelhetősége szerinted?
2018. márc. 15. 13:42
16/66 anonim 

válasza:

Egy napig jo lesz :) bar ha nem sok mindenre hasznalod, eleg lehet. Aztan meg mindig ott a lehetoseg egy ubuntu, vagy win telepitesere.
17/66 A kérdező kommentje:
Az a baj h nem találok jo windowos gépet. [link]
Még ez van ami szerintem jó lenne nekem
2018. márc. 15. 13:50
18/66 anonim 

válasza:

Azt lattad, hogy ez nem full hd?
19/66 A kérdező kommentje:
Nem láttam mert tényleg nemnagyon értek a laptopokhoz h mit kell nézni. Meg a keretem is elég szükös ezert nehez jót találni
2018. márc. 15. 13:56
20/66 anonim 

válasza:

En azt mondom, vedd azt az asust, ami te linkeltel az elobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!