Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Excel. Mi az ok, és hogyan...

Excel. Mi az ok, és hogyan orvosolható?

Figyelt kérdés

Szövegként formázott mezőbe írok. Mikor visszatérek, és módosítani szeretnék (beszúrás, törlés), a kurzor nem a betűk között mozog, hanem a szélesebb betűk közepén. Pl. i és l esetén jól lép. Törlésnél fél karakter keletkezik, elcsúszik a szöveg.

A cellaformázásnál semmit sem találok, amivel javítani lehetne.

Mi lehet az oka, hol lehet valamit állítani?

2018. febr. 14. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Állítsd a zoom-ot 100%-ra. (Ctrl+egérgörgő, vagy bal alsó sarok a státuszban)
2018. febr. 17. 23:39
 2/6 A kérdező kommentje:

100%-on volt, van.

A teljes oszlopra való azonos beállítás mellett, csak bizonyos sorokban fordul elő. Míg írom a mezőt, addig minden rendben van, mozoghatok a kurzorral, beszúrhatok, törölhetek. Aztán visszatérve, egyes mezőkben a fenti jelenség van. A kurzor nem az egyes karakter-szélességek szerint lép, hanem úgy tűnik, karakter szélességtől függetlenül, egyforma közönként.

Teljesen mindegy, hogy a zoom 50%, vagy 145%, vagy bármennyi.

2018. febr. 18. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez valami bug lesz... Tiszta excel vagy tört?

Hányas office?

Office frissítés, újratelepítés esetleg...

2018. febr. 20. 12:29
 4/6 A kérdező kommentje:

365-ös (2016-os). Nemrég fizettem rá elő.

Van egy 2003-asom is, azzal nincs semmi gond.

2018. febr. 20. 17:04
 5/6 Kőváry Orsolya ***** válasza:
Uninstall, reinstall. Valami valahol beakadt. Nekem is volt ilyen, mármint nem konkrétan ez, hanem nem működött egy évtizedek óta működő gyorsbillentyű.
2018. febr. 22. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, kedves Orsolya! Bevált.

Mivel a közelmúltban telepítettem, és mindjárt rosszalkodott, valami az első telepítéskor lett rossz.

2018. febr. 23. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!