Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Worldbe, Excelbe ha belépek,...

Worldbe, Excelbe ha belépek, ezt írja ki tegnap óta, mi lehet?

Figyelt kérdés

Aktiválás varázsló

A Microsoft Office ezen példánya nincs aktiválva.

A szoftver aktiválásának határideje 4 nap múlva lejár.

Az automatikus aktiválás biztosításához gondoskodjon a hálózati kapcsolatról. Segítséget a rendszergazdától kérhet.

Ez mi lehet? 11.06-án lett véve a gép, egy ismerős informatikus töltötte fel a dolgokat, most nem tudom elérni, de ideges vagyok.

Még hagy dolgozni, de 4 nap múlva mi történik?

2017. dec. 2. 10:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Windows 10 van rajta, a géppel együtt vettem.
2017. dec. 2. 10:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Az Office nem jár ingyen a rendszerhez, ennek hiányában pedig 30 napos próbaverziód van ha nem aktiválod. Ha lejár az idő akkor nem fog a program elindulni: megnyitod, kiírja hogy lejárt és két lehetőséged van - aktiválod vagy bezárod.
2017. dec. 2. 10:41
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtál.

Tényleg, ki is jönnek a napok, hiszen 11.06-án lett telepítve az új gép, és úgy van még 4 (lényegében 3,5) nap:((

Az aktiválni, ez esetben mit jelent? Fizetős, valahol meg kell venni?

Tényleg nem itt szerencsétlenkednék, ha elérném az informatikus ismerőst, de napi szinten használom a world és excel programokat.

Tudom, h...e kérdés, de maga a gépet attól tudom majd használni, ha mondjuk nem érem el 4 napig, aki ért hozzá?

Tehát maga a gép indulni fog? (Könyvelő progik, net, és ilyenek menni fognak?)

Bocs, hogy ilyeneket kérdezek, csak nem az a korosztály vagyok, akinek már a vérében van ez.

Köszönöm előre is ha válaszol valaki.

2017. dec. 2. 11:14
 4/8 anonim ***** válasza:
A gép használható lesz, sőt offide doksikat is tudsz megnyitni, de szerkeszteni nem. Van fizetős megoldás és ingyenes is. De ha nem gond, az ingyeneset itt nem írnám le.
2017. dec. 2. 11:22
 5/8 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, már így is sokat segítettél:)
2017. dec. 2. 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Tudtommal a böngészős Word/Excel online alkalmazásokkal lehet ingyenesen szerkeszteni/létrehozni doksikat, csak limitált funkcionalitást kínálnak.
2017. dec. 2. 12:22
 7/8 Kőváry Orsolya ***** válasza:
A lejárat után még jó darabig teljes funcionalitással működni fog, csak minden megnyitáskor aktiválásra buzdít. Használhatod az online verziót butított funkciókkal, aktiválás diákoknak ingyenes, fizetős változata 1 gépre havi 2000 Ft.
2017. dec. 2. 12:52
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2017. dec. 2. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!