Excelben hogy törölhetek minden második sort?
Figyelt kérdés
Van két adatsorom, amit össze szeretnék hasonlítani. Az egyikben percenként rögzített adatok vannak, a másikban két percenként. Nekem csak a két percenkénti kell, a többi nem. Hogy lehet törölni a többit, és hogy lehet majd a megmaradt sorokat közvetlenül egymás alá, kihagyás nélkül rendezni? Pár információ: 2007-es az excel, nem értek túlságosan az excelhez.2017. dec. 18. 22:53
1/1 anonim válasza:
Huh, nagyon én sem, úgyhogy ez nem biztos, hogy a legegyszerűbb módszer, de én azt csinálnám, hogy létrehoznék két oszlopot, az egyiket végigszámoznám, a másikat pedig felváltva, 1,2,1,2,1,2. Ez pár kattintás, ha ennyire azért értesz hozzá. Aztán sorba rendezném az 1,2 oszlop szerint, így minden második könnyen törölhető, majd visszarendezném a másik oszlop szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!