Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép zsenik?

Számítógép zsenik?

Figyelt kérdés
sziasztok. hoztak nekem egy gépet hogy telepítsem újra. amikor össze kötöttem a monitorommal nem hozott be semmit. gondoltam biztos rossz hozza. osszekotottem a tv-vel de úgy sem hozott be semmit. elkertem azt a monitort amivel ok használták de meg így sem hoz be semmit. mit csinaljak?

2018. febr. 4. 07:40
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
azért nem tudom bekapcsolni mert valami van vele. szerintem kettőnk közül inkább te vagy a hülye. utolsó: ettől felek én is
2018. febr. 4. 10:10
 12/26 anonim ***** válasza:
85%

"azért nem tudom bekapcsolni mert valami van vele"

Ezt fesd a szobád falára, hogy sose felejtsd el.

Amúgy én is simán le tudom futni a maratont, csak mégsem teszem, mert nehéz.

2018. febr. 4. 10:26
 13/26 anonim ***** válasza:
59%
A marathon az nem nagy cucc, én már simán lefutottam párszor, csak néha megállok pihenni, mondjuk 50 méterenként fél napot. :)
2018. febr. 4. 10:32
 14/26 anonim ***** válasza:
70%
#15 szerinted az újratelepítés abból áll, hogy pendrive bedug, next, next, enter? Azt még a hülye is meg tudja csinálni... Ja nem. :D
2018. febr. 4. 12:26
 15/26 anonim ***** válasza:

Fussunk neki még egyszer, utoljára.

A monitort alapvetően a számítógéphez 2 helyen csatlakoztathatjuk:

1. az alaplapi monitorvezérlőhöz (ennek a csatlakozója ott van az alaplapon az USB prtok között)

2. dedikált videokártyához, amit külön veszünk az alaplaphoz (ennek a csatlakozói lejjebb vannak a bővítőhelyek egyikében).

Namármost ha te az alaplapiba dugtad (az USB-k mellé) és a biosban a dedikált van elsődlegesnek beállítva, akkor természetesen nem ad képet.

Ugyanez fordítva is igaz, ha a dedikáltba dugtad és a biosban az alaplapi van beállítva elsődlegesnek, akkor szintén nem ad képet.

A megoldás nagyon egyszerű. Fogod a monitorkábelt, kihúzod a gépen onnan ahol most van és átdugod a másikba (ha a dedikáltban van, akkor az alaplapiba, ha az alaplapiban van, akkor a dedikáltba).

Részemről ennyit tudtam segíteni. Ha ez megoldja akkor örülsz, ha meg nem, akkor így jártál.

2018. febr. 4. 14:02
 16/26 Hominida ***** válasza:
73%

"én az újra telepítést vállaltam el. ahhoz értek"

Gorcsev Iván a rendőrnek, amikor az rámutatott a parkolni tilos táblára, azt mondta, hogy ő csak vezetni tud, a képrejtvényekhez nem ért.

Figyelj, te kérdezőzseni, azt megtudakoltad már tőlük, hogy vajon miért akarják a gépet újratelepíttetni veled? Náluk működött, mielőtt hozzád vitték? Ha nem, akkor mikor és milyen körülmények között tűnt el a kép?

És mit jelent az, hogy "nem hozott be semmit"? A monitorvezérlő és az alaplap bejelentkezése sem jelenik meg? Látod a lemezegységek bejelentkezését? Vagy még a bootot is látod, de utána marad fekete a képernyő? Próbáltad vakon elérni a BIOS Setupját? A "nem hozott be semmi" közben a monitor normál módban, bekapcsolva van, vagy "nincs bemenő jel"-et ír ki, vagy készenléti módba kapcsol? Van még egypár feltehető kérdés. Ha ezeket nem is érted, akkor azt csináld, hogy add vissza nekik a gépet, és onnantól legyen ismét az ő gondjuk.

2018. febr. 4. 14:15
 17/26 A kérdező kommentje:
a nem hoz be semmit alatt úgy ertem hogy be van dugva a monitor és amikor bekapcsolom a képet csak fekete képernyő jelenik meg. semmi betöltésére se semmi más. viszont ha a csavaros kábelt kihuzom akkor a monitor kiírja hogy nincs jel
2018. febr. 4. 20:48
 18/26 anonim ***** válasza:

Ha csak újratelepíteni szeretted volna jobb ha szolsz a gép gazdájának ő meg lehet, hogy azt mondja hogy még működött amikor bevitte aztán te jól megszívod.

Ha valami nem jó vele vidd el szervízbe.(ezt szoktuk mondani ha valaki nem ért a géphez és valami ilyesmi problémája van).

Jobbab járnál ha a pcforum.hu-ra tennéd ki a kérdésed vagy [link]

2018. febr. 5. 06:46
 19/26 anonim ***** válasza:
#21 ilyen tudásszinten tökmindegy volt hogy hol teszi fel a kérdést. Mert azt persze még mindig nem tudjuk hogy melyik kártyára kötötte rá, valószínűleg ő sem.
2018. febr. 5. 07:05
 20/26 anonim ***** válasza:
tévedsz kishaver! gazdaságinfomatikát tanultam; volt pénzügy és számvitel meg auditing meg stb... mit lépsz???
2018. febr. 9. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!